'Libido Fundamentals' Open Floor Dance workshopcyclus
VR 02 april | 10.00-18.00 uur | Amsterdam

02 april 2021 t/m 03 april 2021 | 3 modules van 2 hele dagen, 2 & 3 april, 11 & 12 juni, 3 & 4 september 2021
570,00 | € 570,= / early bird prijs van € 510,= bij betaling voor 1 februari 2021


Deze training van 3 modules, op vrijdag en zaterdag in een besloten groep, werkt met de beweging van seksuele energie binnen de bredere definitie van ‘Libido’ als levenskracht, geboorteplaats van creativiteit, vitaliteit, aanwezigheid en levendigheid.

Onze creatieve seksuele levensenergie is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie en beweging van ons lichaam. Libido Fundamentals raakt de universele elementen aan die betrekking hebben op het voelen, bewegen en vergroten van de mogelijkheden deze levenskracht volledig te belichamen in alle gebieden van je leven.
Via de dynamische dansmeditatie van Open Floor creëren we een aandachtige, veilige, seksueel positieve omgeving om dit complexe en creatieve onderzoek aan te gaan met nieuwsgierigheid en compassie. Omdat seksualiteit zo vaak ondergronds aanwezig is, genegeerd wordt of onbewust uitgeleefd kan het bewust onderzoeken van dit thema intens, bevrijdend, intiem en krachtig zijn. De potentiële vreugde, diepgaande heling en schoonheid die deze reis kan bieden maakt het de moeite waard om de uitdaging en het risico aan te gaan.

Naast de dans worden er tevens aanvullende oefeningen, deelmomenten en specifieke informatie aangeboden die je ervaringen verdiepen en integreren. Deze training is geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie.

Informatie + Aanmelden » DanshetLevenNu - 5ritmes - openfloor | Monika Körschner

danshetlevennu.nl
Bekijk Facebook event

Akademie voor Massage en Beweging
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Monika Körschner
06-12602244
info AT danshetlevennu DOT nl

Meer agenda van DanshetLevenNu - 5ritmes - openfloor

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!