Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

STORYTELLING door Schrijfster Debby Albers bij yogaletta
VR 09 november | 19.30-21.30 uur | Aalsmeer

Inloop vanaf 19:30 met koffie/thee Aanvang storytelling: 20.00 – 21.30 uur Inclusief borrel na afloop om met elkaar het leven te vieren
5,00 | Kosten: € 5,00 -,incl thee, koffie en drankje na afloop. Registreer je gratis en betaal je bijdrage


Debby Albers houdt een boeiende storytelling over haar verschenen boeken.
Een roman over liefde en een roman over vrijheid: Twee fundamentele waarden van elk mens.‘Een love storytelling,’ zo zegt de auteur, ‘is een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, zingeving of helderheid te bieden, fans te krijgen of de saamhorigheid te vergroten. Of allemaal!’In haar ogen is onze self-made, prestatie- en weggooi maatschappij flink gestoord en is het tijd voor een revolutie. Een liefdevolle revolutie welteverstaan.
Middels haar boeken ontrafelt Debby op een speelse manier het mysterie van het leven, de liefde, de dood, de rijke godinnenwereld én de wederopbloei van onze aarde. En zonder schroom vertelt ze over de lichtkracht van zowel sensuele en seksuele energie als van creativiteit. Een rode draad in beide romans.Liefde! Een besmettelijk virus op aarde dat moeiteloos doorwoekert door alle angsten heen. Met liefde zet je niet alleen je eigen leven in bloei maar ben je medebouwer van een liefdevolle en vredige wereld. Zo simpel is het. De gehele kosmos siddert mee van een opbloeiende aarde en wenst dat jij en ieder ander hier op aarde straalt! Want vergeet nooit, you are amazing!Kom luisteren en voed je met waardevolle informatie om je leven in het hier en nu als een betoverende plek te zien, je hart te openen en jouw bijzondere gaven en talenten met de wereld te delen.
 

Informatie + Aanmelden » YogAletta: Body Mind & Life | Aletta van Oostveen

www.yogaletta.nl
Bekijk Facebook event

YogAletta @the Beach Aalsmeer
Oosteinderweg 247
1432AT Aalsmeer

Aletta van Oostveen
info AT yogaletta DOT nl

Meer agenda van YogAletta: Body Mind & Life


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland