Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Decembermaand Pakjesmaand
DI 17 december | 00.00-00.00 uur | Amstelveen

17 december 2019 t/m 31 december 2019 |
13,50 | CO2 neutraal thuisbezorgd in Amsterdam


Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam cadeau? Of vind jij het lastig om een cadeau te bedenken voor iemand die alles al heeft? Dan is de RotterZwam Growkit een verrassend cadeau.

Met de RotterZwam Growkit kweek je paddenstoelen op je eigen koffiedik.

Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Dat levert veel koffiedrab in de Nederlandse huizen op. En wist je dat op die koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit? Daarom is de RotterZwam Growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar oesterzwammen. Gewoon op je eigen aanrecht. Zo word je een echte #aanrecht-agrariër en breng je de circulaire economie een stapje dichterbij.

Een enorme koffieleut hoef je niet te zijn, want je werkt met kleine hoeveelheden koffie. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseopads en espressomachine.

De Growkit is in Rotterdam in elkaar gezet en heeft een wrap van gerecycleerd karton. Hij is gemaakt van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd zouden worden.

Geïnteresseerd? Meer informatie en bestellen kan via mijn webshop. Zie hieronder.

Informatie + Aanmelden » Bureau van Leent | Anne Marie van Leent

Anne Marie van Leent
0615219359
info AT bureauvanleent DOT nl

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!