Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Landelijke Opschoondag
ZA 23 maart | 10.00-12.00 uur | Amstelveen

Inloop vanaf 09.30 - Opruimen van 10 tot 12 - Gebak voor een volle zak vanaf 12 uur


Zaterdag 23 maart 2019 is het weer zover. Dan vindt de Landelijke Opschoondag voor de 6de keer plaats in Amstelveen. Een mooie gelegenheid om met je buren of je hele gezin je eigen straat, je eigen buurt en groenperken zwerfafvalvrij te maken.

Pak deze kans om gewapend met een grijper en een fleurige afvalzak je buurt op te schonen en daar een goed gevoel aan over te houden.


Jaarlijks steken tussen de 50 en 120 Amstelveners de handen uit de mouwen tijdens de Landelijke Opschoondag. We maken Amstelveen samen een beetje schoner.

Het is bekend, dat een schone omgeving een veiliger en prettiger gevoel oplevert. Ook dat is mooi meegenomen. Doe je mee?

 

Waar en wanneer?

De opschoonactie vindt plaats vanuit acht locaties in Amstelveen. Villa Randwijck, De Meent, Buurtkamer KKP, Pluspunt, De Bolder, De Arc, Alleman, Oberonstraat 33.

Vanaf 09.30 uur is de inloop. Koffie, thee en limonade staan klaar.

Vanaf 10.00 tot 12.00 uur is iedereen buiten om zwerfafval op te ruimen. 

Vanaf 12.00 uur worden de deelnemers op hun startlocatie getrakteerd op koffie, thee en limonade met gebak voor een volle zak.

Het opruiminitiatief wordt ondersteund door de gemeente Amstelveen. Het gebak wordt aangeboden door de AH filialen van Amstelveen. 

 

Aanmelden

Zet de Landelijke Opschoondag in je agenda en doe mee met je gezin, buren, vriend of collega. Iedereen kan meedoen! Hoe meer mensen meedoen, hoe schoner Amstelveen wordt. Meld je aan via onderstaande contactgegevens. Tot ziens op zaterdag 23 maart!

Informatie + Aanmelden » Anne Marie van Leent

www.supportervanschoon.nl

Villa Randwijck, De Meent, Buurtkamer KKP, Pluspunt, De Bolder, De Arc, Alleman, Oberonstraat 33

Amstelveen

Anne Marie van Leent
06 1521 9359
annemarie.van.leent AT xs4all DOT nl