Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Cursus Raindrop Technique in Amsterdam-Noord
ZO 12 mei | 09.30-17.30 uur | Uithoorn

125,00 | Prijs is met gebruik van eigen oliën, wanneer je mijn olie wilt gebruiken komt er €25,00 bij.


1-daagse cursus Raindrop Technique met theorie en praktijk.

Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt. 

Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben ze effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt werkt het zelfhelend vermogen en afweersysteem optimaal. Waardoor de bron van vele klachten aangepakt wordt en symptomen verdwijnen. 

Ik heb zelf de Raindrop Technique geleerd bij Susan Neary. Zij is een door Young Living gecertificeerde trainer. Susan heeft de techniek geleerd bij dr. David Steward, die nauw samengewerkt heeft met Gary Young bij het ontwikkelen van de Raindrop Technique. 

Tijdens de cursus krijgt je informatie en achtergrond over de gebruikte oliën en technieken waarna je het geleerde meteen in praktijk gaat brengen. Tijdens het praktijk gedeelte geef je en ontvang je een behandeling, zodat je het ook zelf kan ervaren.

Heb je zelf de Young Living oliën van de Raindrop Kit? Dan zijn de kosten voor de cursus 125 euro. Dit is inclusief een hand-out in het Nederlands en een certificaat van deelname. Ook voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. Lunch graag zelf meenemen. 
Heb je de oliën niet, dan kan je voor 25 euro extra mijn oliën gebruiken, of je koopt meteen de complete kit t.w.v. 212,50 euro voor 175 euro extra.

Informatie + Aanmelden » Essential Energy | Anneloes Mulder

www.aromahangers.nl
Bekijk Facebook event

Noord Straalt
Tt Vasumweg 24a
1033 SC Uithoorn

Anneloes Mulder
0612119111
info AT essentialenergy DOT nl