Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Handstand, Acroyoga en Massage/Partneryoga workshops door Bart Bendie - geannuleerd
ZO 22 september | 11.15-19.00 uur | Aalsmeer

20,00 | de workshops zijn geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen vooraf


Enter the Playground of Life.

11:15-12:45 Workshop Handstand: of je eigen visie op de wereld eens op z’n kop zetten. Het is misschien nog niet eens zo heel lang geleden, dat je er van droomde, dat jij je hele lichaam met je handen en je armen zou kunnen dragen. Een radslag op het schoolplein, zonder angst en misschien zelfs meerdere achter elkaar. Het gevoel ervaren om je sterk en sierlijk te voelen, en trots te zijn op een handstand waar je een tijdje op had geoefend. Voor deze handstand workshop is de enige vereiste dat je het aandurft om het leven even spannend te vinden. Super sterk of mega flexibel zijn is echt niet nodig. Als jij jezelf de tijd gunt, zul je versteld staan van je eigen kunnen.

13:30-15:30 Workshop AcroYoga: ofwel, de speeltuin voor volwassenen. In deze AcroYoga workshop nemen we je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt, als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

16:00-19:00 Workshop Massage & Partner Yoga: het is niet nodig dat je massage ervaring hebt en als je partner niet zo van yoga houdt, dan hoeven de oefeningen die we samen doen echt geen belemmering te zijn. De massage wordt geheel gekleed uitgevoerd. Na deze workshop kunnen jullie elkaar een heerlijke massage geven en je krijgt een naslagwerk mee.

Informatie + Aanmelden » YogAletta: Body Mind & Life | Aletta van Oostveen

www.yogaletta.nl
Bekijk Facebook event

YogAletta in The Beach Aalsmeer
Oosteinderweg 247a
1432HK Aalsmeer

Aletta van Oostveen
06-52591555(liever email/06-52591555(liever email
info AT yogaletta DOT nl

Meer agenda van YogAletta: Body Mind & Life


Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!