Keep It Clean Day
VR 21 september | 09.30-12.30 uur | Amstelveen

| Inloop vanaf 09.30 - Opruimen van 10 tot 12 - Gebak voor een volle zak vanaf 12 uur


Op vrijdag 21 september vindt de zesde editie van de Keep It Clean Day plaats. In het hele land worden leuke opschoonacties georganiseerd om samen in de buurt of in de eigen straat zwerfafval op te ruimen. Ook in Amstelveen kan je weer meedoen.

Zwerfafval is voor veel mensen een doorn in het oog. Het schoonhouden van de omgeving is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het samen opruimen van zwerfafval is een leuke manier om de buurt schoon te krijgen. Bovendien zorgt het voor meer saamhorigheid en schept het een band tussen bewoners.

Iedereen die het leuk vindt, wordt uitgenodigd om op vrijdag 21 september deel te nemen aan de Keep It Clean Day. Vanaf 09.30 uur word je op één van de deelnemende locaties verwacht. Na een kop koffie of thee gaat iedereen met grijper en afvalzak naar buiten om zwerfafval op te ruimen. Om 12 uur komt iedereen weer terug op de eigen startlocatie en krijgt koffie met gebak voor een volle zak.

De Keep It Clean Day wordt georganiseerd vanuit: De Meent, het Noorddamcentrum, Buurtkamer KKP, De Bolder, Het Pluspunt, De Arc, Villa Randwijck en Alleman.

Vind je het leuker om samen te komen? Neem dan gerust je buurvrouw, vriend of familielid mee.

Graag vooraf aanmelden via onderstaand e-mailadres.

Meer Informatie + Aanmelden


06 1521 9359
info AT bureauvanleent DOT nl

Vanuit 8 verschillende locaties, Amstelveen

Meer agenda van Bureau van Leent


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland