Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Intuïtief Schilderen | Ontdek je eigen creativiteit
ZA 25 januari | 10.30-16.00 uur | Nes aan de Amstel (Amstelveen)

75,00 | Naast koffie, thee en een gezonde lunch is schilderdoek, papier, acrylverf en gebruik van schilderma


Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal in de workshop "Intuïtief Schilderen". 

Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met schilderen. Nieuwsgierig, open staan en een beetje lef, zijn de belangrijkste ingredïenten om je creativiteit te laten stromen. Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen. Je zult merken dat via het schilderen verkennen en ontdekken een bijzonder manier is om te ervaren wat er in je leeft. En je zult jezelf verrassen welke mooie creaties er deze dag mogen ontstaan!

Het nieuwe jaar 2020 is net van start gegaan, het kan dan ook niet anders dat de workshop dan ook in het teken staat van "nieuw begin". Met een visualisatie/geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek ga je deze dag met kwast en verf ontdekken wat voor nieuws er zich in je aan het ontvouwen is.

De kosten bedragen EURO 75. Hierbij is naast koffie, thee ed, schildersdoek, papier, acrylverf en gebruik van schildersmaterialen tevens een lekkere en gezonde lunch inbegrepen.

Informatie + Aanmelden » Creatief in Coachen | Britta Boelrijk

www.creatiefincoachen.nl

Creatief in Coachen
Amsteldijk Zuid 184
1188 VN Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Britta Boelrijk
0630160993
info AT creatiefincoachen DOT nl

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!