Kom naar het Schinkelbos
WO 12 augustus | 07.00-21.00 uur | Amstelveen

12 augustus 2020 t/m 31 augustus 2020 |


Het Schinkelbos is de plek, want het is daar momenteel heel erg mooi. Het bos staat prachtig in bloei, de vogels laten zich goed zien en horen, en de hooglanders en paarden zorgen voor een bijzondere sfeer. Geniet van de dodaars en de kruidknoop, ga op een bankje zitten en laat het geheel op je inwerken.

IVN Amstelveen heeft een wandeling met toelichting beschreven. Je vindt het op de facebook pagina van IVN Amstelveen, en op de website. Zie hieronder.

En als je het wel/niet leuk vond, iets miste of extra boeiend vond: laat het weten op facebook op de pagina van IVN Amstelveen.

Het Schinkelbos is aangelegd in het jaar 1999. Dit stukje polder werd ongebouwd tot een stukje bos, ter compensatie voor de Vietnamweide die in 1994 plaats moest maken voor een nieuw tennispark. Het gebied wordt steeds leuker, en geeft een aardig beeld hoe het Amsterdamse Bos er in haar beginjaren moet hebben uitgezien. 

Informatie + Aanmelden » IVN Amstelveen

www.ivn.nl
Bekijk Facebook event

Schinkelbos

1182 DB Amstelveen


Meer agenda van 1

Foto 27 Foto 28 Foto 29 Klik om te vergroten

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!