Gezond en lekker eten, puur en biologisch | Amsterdam

Over Arjan de Jong | Amsterdam

Sinds 3 jaar ben ik bezig als franchisenemer met Beebox en dit is voor mij voor mij business vanuit het hart. Ik heb een passie voor echt eten: vers, lekker en eerlijk en ik vind het belangrijk dat ik weet waar en bij wie mijn eten vandaan komt! Ik vind het leuk en inspirerend om de producten van de boer en de interesse van mijn klanten in goede voeding, met elkaar te verbinden.

Beebox is biologisch, direct van de boer en met verrassende recepten om echt wat lekkers op tafel te zetten.

Mooi vind ik om te horen wat mijn klanten van de beebox vinden, bijvoorbeeld: “ik voel me goed met beebox”, “we eten weer anders en gevarieerd door jullie recepten te proberen” en "beebox is gewoon de beste maaltijdbox.


Foto 1 Arjan de Jong Klik om te vergroten

Arjan de Jong - Beebox Amstelveen-Amsterdam Zuid e.o.
Arjan de Jong

Bewust Amstelland
Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland