Praktijk voor orthomoleculaire adviezen en therapie | Aalsmeer

Orthomoleculaire therapie is een natuurgeneeskundige behandelvorm waarbij natuurlijke voedingsstoffen aangeboden worden aan het lichaam die het optimaal kan gebruiken om gezondheid te herstellen of te behouden; het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Je kunt bij mij terecht met vrijwel alle gezondheidsklachten, maar ook voor het voorkómen van klachten, het gezond ouder worden en het verbeteren van leer- of sportprestaties.

Essentieel voor mij is de persoonlijke aandacht. Een intakeconsult bij mij kan daarom gemakkelijk anderhalf tot twee uur duren. Je krijgt de volledige aandacht, ruimte en rust om je hele verhaal te vertellen. Ik zal doorvragen om niet uitsluitend de klachten helder te hebben, maar juist op zoek te gaan naar de oorzaak.

Om je mee te nemen in het proces leg ik je uit hoe het lichaam werkt en welk werkingsmechanisme verstoord is waardoor de klachten kunnen zijn ontstaan. Naast adviezen voor een goede, gevarieerde voeding krijg je veelal ook advies -tijdelijk- een of meer voedingssupplementen te gebruiken. Ook aanpassing van lifestyle en lichaamsbeweging kunnen onderdeel zijn van het behandeladvies.

Doel is om na enkele consulten de klachten onder controle te hebben en voeding en lifestyle zodanig te hebben aangepast dat je ook op langere termijn klachtenvrij blijft.

Over René Bakker | Aalsmeer

Mijn naam is René Bakker. Als geen ander ken ik de kracht van orthomoleculaire geneeskunde. Na een traumatische gebeurtenis en aansluitend een burn-out ben ik mede door aanpassing van voeding en aanvulling met gerichte voedingssupplementen uit de donkere periode van mijn leven gekomen. Hoewel ik oorspronkelijk ben opgeleid als financial controller, heb ik door mijn ervaringen met en passie voor de orthomoleculaire geneeskunde een nieuw professioneel doel gevonden.

Na het succesvol volgen van diverse orthomoleculaire opleidingen en de opleiding Medische Basiskennis (Hbo-niveau) ben ik inmiddels gevestigd als Orthomoleculair therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie.

Mijn kwaliteiten: Analytisch. Sensitief. Empathisch. Doorzetter. Leergierig.


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland