Oorzaak van ziekte opsporen en met de juiste voedingsstoffen behandelen | Uithoorn

De orthomoleculaire therapie probeert om met behulp van gerichte, gezonde voedingsmaatregelen en eventuele voedingssuppletie gezondheid en welzijn te verbeteren en in stand te houden. 
Een orthomoleculaire therapeut behandelt niet alleen de symptomen van ziekte, maar kijkt naar de oorzaak (systeemdenken). Waar in het lichaam gaat het fout en wat is daar het gevolg van en hoe kun je dat met de juiste voeding weer op orde krijgen…
Om daar achter te komen wordt er met uitgebreide anamnese formulieren gewerkt en ook van laboratoriumdiagnostiek gebruik gemaakt, o.a. onderzoek van feces (ontlasting), bloed, urine, speeksel en haar is mogelijk.
Onze praktijk is o.a. gespecialiseerd in darmproblematiek, Oligotherapie en gewichtsbeheersing via de Oerslank methode.

Vergoeding door zorgverzekeraars valt onder alternatieve geneeskunde/natuurgeneeskunde en is in veel gevallen (deels) mogelijk.

Over Peter en Jolly Neuteboom | Uithoorn


Foto 2 Peter en Jolly Neuteboom Foto 1 Peter en Jolly Neuteboom Klik om te vergroten

Keuzeboom Natuurgeneeskunde
Peter en Jolly Neuteboom


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland