| Amstelveen

Over Constance Raterink | Amstelveen

Soms zijn er momenten in je leven die je uit balans kunnen brengen, dat heb ik zelf ook eens ervaren. In die tijd merkte ik hoe moeilijk het dan is om overzicht te houden zodat er orde en structuur blijft in hoofd, huis, administratie, op het werk. Hierdoor is mijn belangstelling ontstaan voor het vak van Professional Organizer. Niet alleen vanwege mijn bevlogen aanpak, maar vooral omdat ik mensen blij wil maken door te laten zien dat zij weer rust en ruimte kunnen ervaren om weer lekker bezig te kunnen zijn met zaken die voor hen belangrijk zijn in het leven. Als professional organizer wil ik moedige mensen helpen ontzorgen door ondersteuning en coaching te bieden bij het creëren van dit proces.

Ik ben enthousiast en open, houd van aanpakken en heb snel overzicht. Moeilijke omstandigheden schuw ik niet. Op mijn rustige besluitvaardige manier gaan we samen aan de slag. Door mijn respectvolle manier van werken zorg ik dat je een toename in kwaliteit van leven ervaart.

Mijn visie is dat iedereen weer vertrouwen in eigen vermogen en overzicht moet kunnen krijgen. Door orde en rust te scheppen weer evenwicht in leven en werken te ervaren waardoor we uiteindelijk een maatschappij krijgen waarin iedereen zich beter voelt.

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland