Energy Healing Praktijk | Aalsmeer

Je kunt in mijn praktijk terecht voor de energetische behandeling en energy healing van uiteenlopende klachten op fysiek, psychisch of spiritueel gebied. 

Energy healing is een waardevolle therapie als alternatief of aanvulling op de moderne geneeskunde. Het is een therapie voor mensen die de voorkeur geven aan een holistische benadering van hun gezondheid en welzijn. Energy healing richt zich op het achterhalen en oplossen van de oorzaken van klachten en problemen. Deze klachten en problemen vinden hun oorsprong in één of meer van onze energetische lichamen.

De healer vindt energieblokkades in de energie lichamen van de client en herstelt deze, zodat energie vrij kan doorstromen. Energy healing werkt met subtiele energieën om te genezen vanuit onze kern. 

Het zelfgenezend vermogen van de mens is opmerkelijk groot. Helaas hebben veel mensen de kennis en het vertrouwen verloren in dit zelfgenezend vermogen, daarentegen hebben ze vaak alleen vertrouwen in artsen en medicijnen. Het zelfhelend vermogen van elke persoon krijgt een kickstart door middel van energy healing.

Over Loraine Ploemen | Aalsmeer

Loraine is een energy healer die gebruik maakt van een verscheidenheid aan energy healing technieken en haar intuïtieve vermogens.

Door middel van het 'lezen' van het energieveld is Loraine in staat dieper inzicht te krijgen in de oorzaken van klachten en gebruikt healing technieken om balans te herstellen waar nodig.

Loraine's aanpak is er altijd op gericht het zelfhelende vermogen van cliënten te activeren. Haar zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat cliënten haar sessies gesterkt en vitaal verlaten.

Loraine volgde opleidingen voor Pranic healer, Esotherische genezing en studeerde Trance Healing aan het Arthur Findlay College in Engeland.

Daarnaast heeft Loraine jarenlange ervaring als Project Manager in het bedrijfsleven en is Drs. in de Informatiekunde. Door deze ervaring heeft zij een zeer doel- en resultaatgerichte aanpak, welke je terugziet in haar werk als energy healer.

Loraine heeft 7 jaar in Sydney gewoond. Sinds juli 2016 is ze terug in Nederland en heeft ze haar praktijk in regio Amsterdam (Aalsmeer) voortgezet.


Foto 1 Loraine Ploemen Klik om te vergroten

Energy Healing Praktijk Loraine Ploemen
Loraine Ploemen


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!