Marjolein Praktijk voor Kindercoaching Uithoorn | Uithoorn

Ik bied u en uw kind een veilige omgeving waar we samen tot een oplossing proberen te komen. Dat gaat op een speelse en creatieve manier en uw kind heeft alle ruimte voor zijn of haar eigen inbreng. De wens en de hulpvraag van het kind staan centraal, maar natuurlijk is ook de hulpvraag van de ouders zeer belangrijk.

Een kind zien groeien in zijn of haar ontwikkeling heeft iets magisch. En dat ik daar soms een rol in mag spelen, vind ik heel bijzonder. Kinderen, en jongeren, kunnen ontzettend in de knoop zitten en hebben dan een steuntje in de rug nodig om weer de juiste weg op geholpen te worden.

Over Marjolein van Hoorn-Scheel | Uithoorn

Een kind zien groeien in zijn of haar ontwikkeling heeft iets magisch. En dat ik daar soms een rol in mag spelen, vind ik heel bijzonder. Kinderen, en jongeren, kunnen ontzettend in de knoop zitten en hebben dan een steuntje in de rug nodig om weer de juiste weg op geholpen te worden. Dat is de reden dat ik een aantal jaar geleden de opleiding tot kindercoach heb gevolgd. Tijdens mijn werk als docent op een middelbare school merkte ik dat ik behoefte had aan meer dan ‘alleen’ docent zijn. Ik wil graag meer betekenen in de ontwikkeling van een kind. Een kindercoach is vooral op een creatieve en oplossingsgerichte manier bezig en dat past goed bij mij.

Naast de opleiding tot kindercoach heb ik diverse (korte) cursussen gevolgd, zoals sociale psychologie, speltherapie en ontwikkelingspsychologie.


Foto 2 Marjolein van Hoorn-Scheel Klik om te vergroten

Marjolein Praktijk voor Kindercoaching
Marjolein van Hoorn-Scheel

Bewust Amstelland
Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland