Coaching op assertiviteit en zelfvertrouwen | Aalsmeer

Als work-lifecoach help ik vrouwen met drukke banen die op zoek zijn naar meer rust in hun hoofd en meer zelfvertrouwen. Zo krijgen zij weer nieuwe energie en verbetert hun persoonlijke effectiviteit.

Het combineren van een gezin en een baan vergelijk ik vaak met topsport! Veel vrouwen lukt het over het algemeen prima om alle ballen in de lucht te houden. Zij zijn goed in organiseren, hebben overzicht en staan evenwichtig in het leven. Maar het is een wankel evenwicht, voor je het weet, raak je uit balans en loopt alles niet meer op rolletjes. Je voelt je onzeker, opgejaagd maar ook moe en lusteloos, je hoofd raakt overvol. Hoe zorg je ervoor dat je weer in balans komt? 

Over Jolanda Meijer | Aalsmeer

Mijn naam is Jolanda Meijer [1960]. In 2007 startte ik, als zelfstandig ondernemer, met mijn bedrijf de Ruimtewinner. Verbetering van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en e-mailmanagement waren toen en nu mijn aandachtsgebieden. Tijdens deze veranderingsprocessen kwam de nadruk steeds meer te liggen op het coachen van mensen. Nu werk ik full-time als work-lifecoach en ben ik gespecialiseerd in stressreductie voor medewerkers en leidinggevenden. Inmiddels zijn er twee boeken van mij verschenen: Een opgeruimd hoofd in 7 stappen en Slimmer omgaan met je lastige baas.

Tijdens mijn 20 dienstjaren bij KLM was ik werkzaam in commerciële functies, als leidinggevende, organisatieadviseur en projectleider. Ik heb ervaring opgedaan in het opzetten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen en geven van opleidingen, implementeren van kwaliteitsmanagement, optimalisatie van automatisering, projectmanagement en personeelsmanagement.

Mensen met wie ik werk vinden mij resultaatgericht, gestructureerd, doortastend, creatief, enthousiast en empatisch.


Foto 1 Jolanda Meijer Foto 11 Jolanda Meijer Klik om te vergroten

de Ruimtewinner
Jolanda Meijer


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland