De coach voor een gezonde werk-privébalans | Aalsmeer

Als work-lifecoach help ik vrouwen met drukke banen die op zoek zijn naar een gezonde balans tussen werk en privé om zo meer rust in hun hoofd te krijgen, om weer nieuwe energie te ervaren en hun persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Het combineren van een gezin en een baan vergelijk ik vaak met topsport! Veel vrouwen lukt het over het algemeen prima om alle ballen in de lucht te houden. Zij zijn goed in organiseren, hebben overzicht en staan evenwichtig in het leven. Maar het is een wankel evenwicht, voor je het weet, raak je uit balans en loopt alles niet meer op rolletjes. Je voelt je onzeker, opgejaagd maar ook moe en lusteloos, je hoofd raakt overvol. Hoe zorg je ervoor dat je weer in balans komt? 

Over Jolanda Meijer | Aalsmeer

Mijn naam is Jolanda Meijer [1960]. In 2007 startte ik, als zelfstandig ondernemer, met mijn bedrijf de Ruimtewinner. Verbetering van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en e-mailmanagement waren toen en nu mijn aandachtsgebieden. Tijdens deze veranderingsprocessen kwam de nadruk steeds meer te liggen op het coachen van mensen. Inmiddels werk ik full-time als work-lifecoach en ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de werk-privébalans voor medewerkers en leidinggevenden.

Tijdens mijn 20 dienstjaren bij KLM was ik werkzaam in commerciële functies, als leidinggevende, organisatieadviseur en projectleider. Ik heb ervaring opgedaan in het opzetten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen en geven van opleidingen, implementeren van kwaliteitsmanagement, optimalisatie van automatisering, projectmanagement en personeelsmanagement.

Mensen met wie ik werk vinden mij resultaatgericht, gestructureerd, doortastend, creatief, enthousiast en empatisch.

Bewust Amstelland

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland