Maak werk van je talent | Amstelveen

Zit je misschien met één van deze vragen?

  • Ik wil heel graag wat anders, maar wat?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, hoe vind ik die?
  • Ik raak mijn baan kwijt, hoe vind ik een baan die bij me past?
  • Hoe kan ik me verbeteren in mijn huidige baan?
  • Loondienst of zelfstandig ondernemer?

In een aantal gesprekken krijg je goed zicht op jezelf, je ambities, kwaliteiten en mogelijkheden. En ontdek je wat echt bij je past. Daarnaast maken we je CV en Linkedin-profiel op orde en besteden we aandacht aan solliciteren en netwerken. Ervaar je belemmeringen om stappen te zetten, dan pakken we die uiteraard ook op. Zonodig zetten we testen in, zoals de LoopbaanScan. Je kunt ook gebruik maken van een uitgebreide loopbaantoolbox en een professionele vacature zoekmachine.

Afhankelijk van je doelen duurt een loopbaantraject 5 tot 8 gesprekken van 1,5 uur.

Over Ria Freijsen | Amstelveen

Mijn naam is Ria Freijsen. In 2008 ben ik gestart met Talentwerk. Ik begeleid hoger opgeleiden die met vragen worstelen over hun leven, loopbaan of werk. Ook begeleid ik teams die last hebben van gedoe.

  • Veel werkervaring heb ik opgedaan in verschillende organisaties, o.a. als hoofd Loopbaancentrum, (loopbaan)coach, opleidingsadviseur en trainer.

Als ik mensen kan helpen als ze met vragen zitten over hun leven, loopbaan of werk, dan vind ik dat prachtig. Het geeft mij voldoening als ze na onze gesprekken beter in hun vel zitten, uit durven gaan van hun eigen kracht, ballast uit het verleden hebben opgeruimd of als ze een nieuwe baan of toekomstperspectief hebben gevonden. Als ik teams kan helpen om gedoe op te ruimen en weer goed samen te werken, dan vind ik dat ook prachtig.

  • Wat ik van mijn cliënten terug krijg is dat ze mijn enthousiasme, oprechte interesse en grote betrokkenheid erg waarderen. Tegelijkertijd ervaren ze dat ik met voldoende afstand kan kijken, waardoor ik hen kan helpen om belemmerende patronen te herkennen en om te buigen. In de gesprekken vinden ze me motiverend en inspirerend. Ook zijn ze blij met de eye-openers en nieuwe inzichten die ze opdoen.

Na mijn studies Personeelswerk en Kunstgeschiedenis volgde ik opleidingen over coaching, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en leiderschap. Verdieping vond ik in Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Systemisch Werk, oplossingsgericht coachen en natuurcoaching.

  • Ik ben gecertificeerd als senior loopbaanprofessional, tevens mentor/coach voor loopbaanprofessionals die zich willen certificeren.

 

 


Foto 9 Ria Freijsen Foto 7 Ria Freijsen Klik om te vergroten

Talentwerk
Ria Freijsen


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland