Mindfulnesstrainer in Ruimte om te Zijn | Amstelveen

Mindfulness is een aandachtstraining in het hier en nu met als doel stressvermindering.
Tijdens de training wordt aan de hand van theorie,  aandacht- en beweginsoefeningen stil gestaan bij de manieren waarop je stress opbouwt en ervaart.

In de training leer je op een nieuwe manier richting te geven aan bijvoorbeeld hinderlijke gedachten, onprettige gevoelens, en ingesleten reactiepatronen. Kortom aan die dingen die ons de meeste stress bezorgen. Meestal zijn we daardoor meer met het verleden of de toekomst bezig ipv onze aandacht te richten op het hier en nu, daar waar we meer geluk kunnen ervaren. 

De training is geschikt voor iedereen die zich in het bovenstaande herkent en met name ook voor mensen die de hectiek voelen van een inspannende/uitdagende baan al of niet in combinatie met een  druk gezinsleven.

Door mindfulness in je leven toe te passen geef je bewust richting aan je leven en ben je actief bezig met het verbeteren van je gezondheid en je kwaliteit van leven.

Over Henny Hulst | Amstelveen

Ik ben Henny Hulst en ik ben eigenaar van Praktijk "Ruimte om te Zijn".
In 1996 ben ik begonnen als Yogadocent en sindsdien geef ik les in diverse wijkcentra in Amstelveen.
Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van coaching, mindfulness/compassie en reiki. In 2009 ben ik praktijk "Ruimte om te Zijn"gestart, waarin ik individuele begeleiding en groepstrainingen verzorg.
"Ruimte om te Zijn" staat voor welzijn en gezondheid.

Bewust Amstelland

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland