Gecertificeerd NLP trainer en coach voor ondernemers met een groeiambitie. | Amstelveen

NLP geldt al jaren als één van de succesvolste methodieken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Ben je op zoek naar een methodiek die je…

  • in staat
 stelt om het beste uit jezelf te halen
  • inzicht geeft in jouw drijfveren en wat je motiveert en hóe je jezelf kunt motiveren
  • inzicht geeft hóe je dat, wat niet voor je werkt, kunt veranderen in dat wat wel voor je werkt.
  • bewust maakt hoe het komt dat het je niet lukt om bijv. nieuwe klanten te werven, de juiste prijs te vragen, effectief te netwerken etc. (ondanks het volgen van kennis- en vaardigheidstrainingen) en hoe je dat kunt veranderen.
  • bewust maakt van wat jij écht belangrijk vindt waardoor je makkelijker keuzes kunt gaan maken.
  • leert hoe communicatie werkt, verbaal en non-verbaal, en hoe dat van invloed is op je gedrag. Zodat je effectiever kunt communiceren op die momenten dat jij dat goed kunt gebruiken?
  • leert hoe je de doelen die je jezelf stelt ook daadwerkelijk kunt halen.

Meer weten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 48784117

 

Over Anja de Die | Amstelveen

In mijn werk als gecertificeerd NLP trainer en coach breng ik (startende) ondernemers in beweging. Mijn missie is ondernemers te leren hóe je in zelfvertrouwen optimaal je kwaliteiten en talenten kunt inzetten. Door los te komen van patronen waar je in vast zit.. Om verder te ontwikkelen in jouw persoonlijk groei. Om je eigen pad te (durven) gaan. Dat doe ik vanuit eigen ervaring en met veel passie voor het vak. Ik ben een doel- en resultaatgerichte coach. Een mensenmens, geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Daarnaast vind ik verbinding, professionaliteit en humor belangrijk.

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland