Stressreductie; Slimmer werken; Slimmer e-mailen; Gezonde werk-privébalans; Omgaan met stress | Aalsmeer

De Ruimtewinner verzorgt trainingen en workshops voor zowel bedrijven als particulieren. Door het gebruik van inspirerende werkvormen en uitdagende methoden tijdens de lessen worden de deelnemers gemotiveerd om te leren en zich te ontwikkelen.

Heb je het idee dat je geleefd wordt en dat de dagen voorbij gaan zonder dat je er grip op hebt? 

Is je werkdag vooral 'e-mailgericht' en komt er van je geplande taken vaak niets terecht? 

Tijdens de training Slimmer werken leer je hoe je jouw werkdag weer productief kunt maken zodat je er met een voldaan gevoel op kunt terugkijken en je nog energie over hebt om daarna leuke dingen te doen. Je leert hoe je weer grip krijgt op je e-mail zodat het een handig communicatiemiddel wordt in plaats van een stressfactor. 

De workshop voor een Gezonde werk-privébalans helpt je om minder te moeten en om meer ruimte voor jezelf te krijgen zodat er rust in je hoofd komt. Je energieniveau en persoonlijke effectiviteit gaan met sprongen vooruit! 

 

 

Over Jolanda Meijer | Aalsmeer

Mijn naam is Jolanda Meijer [1960]. In 2007 startte ik, als zelfstandig ondernemer, met mijn bedrijf de Ruimtewinner. Verbetering van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en e-mailmanagement waren toen en nu mijn aandachtsgebieden. Tijdens deze veranderingsprocessen kwam de nadruk steeds meer te liggen op het coachen van mensen. Inmiddels werk ik full-time als work-lifecoach en ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de werk-privébalans voor medewerkers en leidinggevenden.

Tijdens mijn 20 dienstjaren bij KLM was ik werkzaam in commerciële functies, als leidinggevende, organisatieadviseur en projectleider. Ik heb ervaring opgedaan in het opzetten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen en geven van opleidingen, implementeren van kwaliteitsmanagement, optimalisatie van automatisering, projectmanagement en personeelsmanagement.

Mensen met wie ik werk vinden mij resultaatgericht, gestructureerd, doortastend, creatief, enthousiast en empatisch.

de Ruimtewinner
Jolanda Meijer

Bewust Amstelland

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland