Relatiecoaching en relatieondersteuning bij verbroken relatie. | Diemen

Klinkt dit bekend?

"We praten eigenlijk nooit meer echt met elkaar".
"We voelen elkaar niet meer zo goed aan als vroeger".
"Ruzie maken om kleine dingen is zo vermoeiend en zo gewoon geworden".

Hoe nu verder?

Relatie zorgen zijn als een donkere wolk. In het begin prikt de zon er nog doorheen, maar hoe langer hij blijft hangen, hoe minder warmte er over blijft.

Om te voorkomen dat hij uitgroeit tot een verwoestende storm die je relatie finaal uit elkaar rukt, moet je iets doen aan de wolk zolang hij nog klein is. Ibalansz helpt je daarbij, ook als er al een hele tijd geen zonnestraal meer te zien is.

Naast relatiecoaching kan ik je ook helpen om de stormschade te beperken en een nieuw evenwicht te vinden na een verbroken relatie.

Over Sharon Blijd | Diemen

Hallo,

Ik ben Sharon Blijd, relatietherapeut en relatieondersteuner. Ik hoop jou/jullie te mogen bijstaan in jullie "relatiestorm".
Vanuit eigen ervaring en opgedane kennis weet ik dat het onderhouden van een relatie tijd en energie kost en dat het door alles wat op ons af komt soms niet lukt om de verbinding met elkaar te behouden.
Samen kunnen we kijken wat maakt dat jullie elkaar kwijt zijn geraakt, welke emoties liggen onder jullie verwijdering, maar vooral wat hebben jullie nodig om elkaar weer te (her)vinden en om wederom de verbinding met elkaar aan te gaan.
Als relatietherapeut werk ik volgens de Emotionally Focused Therapy (EFT). Ik bied relatietherapie per stel en bied ook zowel als stel of in groepsverband de "Houd me Vast" training aan wat ook gebaseerd is op de EFT methode.

Mocht de relatie zijn verbroken, maar weten jullie niet hoe jullie samen de nieuwe weg in willen slaan, dan kan ik jullie hier ook bij ondersteunen. Ook dan kunnen we samen kijken naar hoe jullie de scheiding kunnen verwerken zodat jullie verder kunnen.

 

 

Ibalansz
Sharon Blijd

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland