Professionele hulp en bescherming bij verlies en pijn | Aalsmeer

“Houd van elkaar, maar trek de banden niet te strak. Laat de liefde een zee zijn, die van de ene ziel naar de andere golft en beide kust:”   (Kahilil Gibrian)    

Een gezonde positieve  relatie is wederkerig, gelijkwaardig en heeft duidelijk omlijnde ‘afspraken’ over eerlijkheid, openheid, vrijheid, respect, steun en zorg. Binnen die afspraken  bestaat voldoende ruimte voor vrijheid, creativiteit en zelfexpressie alsook voor gezonde zorg en zorgzaamheid voor elkaar. Deze positieve ‘afspraken’ bevorderen niet alleen de groei van de relatie maar ook van het individu. Elkaar aanmoedigen, stimuleren en met liefde het beste uit de ander halen. Het willen en mogen genieten van elkaar als levend genot, zowel in de innigste tederheid als in de uiterst enthousiaste hartstocht.

Veel relaties starten met dit mooie plaatje  maar helaas sluipen na verloop van tijd vermoeidheidsverschijnselen in de relatie. De schijnbare volmaaktheid wordt verstoord als woordenwisselingen, conflicten, ontevredenheid en emotioneel en soms zelfs fysiek geweld elkaar steeds vaker gaan opvolgen. De liefdesrelatie is veranderd in een haat-liefde verhouding. De creativiteit, persoonlijke expressie en persoonlijke vrijheid worden  gedwarsboomd. De groei van beide individuen stagneert.

Wanneer je voelt dat jouw relatie niet meer stroomt, niet meer beweegt of zelfs stil staat. Het liefdesvuur wordt getemperd en misschien langzaam dooft. Wanneer het tussen jullie ontbreekt aan respect en begrip en het meest verontrustend, dat praten  steeds moeilijker wordt; kom praten en lucht je hart bij Thanda. Ik luister onbevooroordeeld, met begrip en respect naar jouw verhaal. Je bent van harte welkom, Debby

 

 

Over Debby Albers | Aalsmeer

Mijn naam is Debby Albers en ik ben trots om mijn medemens middels Thanda een hand aan te reiken om samen op weg te gaan naar een beter gevoel in zijn waardevolle leven. Mijn quote is 'Het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed gaat' en dat komt recht uit mijn hart. Kortom: jouw geluk is mijn geluk!

Ik ben moeder van drie prachtige, uitwonende kinderen. Net als elk ander leven heb ik ook de nodige klappen gehad. Echter, tijd, ruimte en stilte hebben mij geholpen om van de donkere diepe dalen op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Weliswaar heeft mij dat een oceaan aan tranen gekost, maar elke traan was het waard. Want nu dans ik van geluk! En dat geluk wens ik door te geven aan mijn medemens die worstelt met verlies.

Naast mijn praktijk voor verliesverwerking, ben ik voorzitter van Stichting Fedeli. De Stichting heeft als doel mensen te verbinden. Wij wensen dat elk mens zich vrij voelt om zichzelf te zijn en lief te hebben.

Tevens ben ik regio coördinatrice Randstad van Stichting de Jonge Weduwe.

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor u want...Het is de Liefde die in mij wenst het het de ander goed gaat.

 

 

 


Foto 1 Debby Albers Klik om te vergroten

Thanda
Debby Albers


Professionals in de categorie Relatietherapie

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland