Vrijheid en autonomie herstellen waar deze door patronen of blokkades verloren is gegaan. | Amstelveen

                           Hoe vaak ervaar jij onrust, irritatie of misverstanden en machteloosheid 

                                                                  thuis of op je werk? 

 

Geweldloze- en verbindende Communicatie gaat ervan uit dat er bij elke actie die we doen een behoefte is die we proberen te vervullen.

En als een behoefte vervuld is, ervaren we aangename gevoelens. Als behoeften niet vervuld zijn ervaren we onprettige gevoelens.

Door verbonden te zijn met wat we voelen en onze behoeften herkennen en erkennen komen we sneller tot de kern bij wat er speelt in onszelf en wat de essentie is van wat de ander bedoelt.

In de coaching leer je in 4 eenvoudige stappen hoe je inzicht kunt krijgen in je eigen gevoelens en behoeften.

Dit heeft vergaande gevolgen voor de taal die je spreekt, zowel tegen jezelf als tegen anderen.

 

                                                                        Wil jij:

  • een betere samenwerking op de werkvloer waarbij je meer voor elkaar krijgt?
  • makkelijker communiceren met je kinderen of je partner zodat het weer gezellig wordt in huis?
  • assertiever zijn, en je veiliger voelen in het uiten van jezelf?
  • inzicht hoe misverstanden en conflicten ontstaan en hoe je hier positieve invloed op krijgt?
  • negatieve gedachten en gevoelens kunnen omzetten in zelfvertrouwen en kracht?

Verlang jij naar meer harmonie? Bel me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek waarin we onderzoeken wat Geweldloze- en Verbindende communiceren voor jou kan betekenen.

 

                                                   Meer informatie vind je op mijn website.

Over Marcella Iedema | Amstelveen

Ik heet Marcella Iedema en ben geboren in 1961 in Ede. Naast  counselling en Psychosociale Therapie is schilderen mijn passie. Als je mijn schilderijen wilt bekijken neem dan gerust een kijkje in de online galerie marcellaspaintings.

 

Vanuit een sterk verlangen om mijn kennis en inzichten te delen over de diepere essentie van ons leven wilde ik mij scholen in het begeleiden van anderen. In 2009 heb ik een opleiding als register counseller afgerond en mij gespecialiseerd in Geweldloze Communicatie. Omdat onze meest diep gewortelde patronen zijn terug te voeren zijn naar onze jeugd en opvoeding ben ik me verder gaan scholen bij het Boswijk instituut in psychosociale- en transpersoonlijke therapie. Omdat zij ervan uitgaan dat al onze ervaringen liggen opgeslagen in ons lichaamsbewustzijn en zo een bron van kennis en wijsheid vormt, neemt het lichaamsgericht werken een belangrijke plaats in. Eind 2018 heb ik deze 3,5 jarige opleiding afgerond.


Foto 1 Marcella Iedema Klik om te vergroten

Flow4Life
Marcella Iedema


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland