Natuur biedt onverwachte eyeopeners en inzichten | Amstelveen

Wil je ervaren hoe de natuur je kan inspireren? Laat je dan eens verrassen en kom in beweging! Al wandelend zul je merken dat de natuur je onverwachte inzichten en ideeën biedt!

Afhankelijk van je vragen levert een wandeling je het volgende op:

  • Je hebt nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.
  • Je hebt verschillende opties onderzocht waarna je een goede keuze kunt maken.
  • Je hebt goed zicht gekregen op wat je écht belangrijk vindt in je loopbaan of leven.
  • Je weet wat je moet doen om meer balans en rust te creëren.
  • Je hebt oud zeer of belemmerende overtuigingen kunnen loslaten.

We gaan wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen of in een ander gebied naar keuze. Jouw wens of vraag is hierbij het vertrekpunt. Tijdens onze wandeling zet ik inspirerende opdrachten in die je helpen bij je zoektocht naar antwoorden en inzichten. Aan het einde neem je ook nog eens praktische tips mee naar huis.

Het weer blijkt meestal mee te vallen. Een afgesproken wandeling gaat altijd door, behalve als het giet van de regen.

Een wandeling duurt 1,5 à 2 uur. Je kunt kiezen voor één wandeling waarin jouw vraag centraal staat. Een wandeling kan ook onderdeel uitmaken van een loopbaan- of coachtraject.

Over Ria Freijsen | Amstelveen

Mijn naam is Ria Freijsen. In 2008 ben ik gestart met Talentwerk. Ik begeleid hoger opgeleiden die met vragen worstelen over hun leven, loopbaan of werk. Ook begeleid ik teams die last hebben van gedoe.

  • Veel werkervaring heb ik opgedaan in verschillende organisaties, o.a. als hoofd Loopbaancentrum, (loopbaan)coach, opleidingsadviseur en trainer.

Als ik mensen kan helpen als ze met vragen zitten over hun leven, loopbaan of werk, dan vind ik dat prachtig. Het geeft mij voldoening als ze na onze gesprekken beter in hun vel zitten, uit durven gaan van hun eigen kracht, ballast uit het verleden hebben opgeruimd of als ze een nieuwe baan of toekomstperspectief hebben gevonden. Als ik teams kan helpen om gedoe op te ruimen en weer goed samen te werken, dan vind ik dat ook prachtig.

  • Wat ik van mijn cliënten terug krijg is dat ze mijn enthousiasme, oprechte interesse en grote betrokkenheid erg waarderen. Tegelijkertijd ervaren ze dat ik met voldoende afstand kan kijken, waardoor ik hen kan helpen om belemmerende patronen te herkennen en om te buigen. In de gesprekken vinden ze me motiverend en inspirerend. Ook zijn ze blij met de eye-openers en nieuwe inzichten die ze opdoen.

Na mijn studies Personeelswerk en Kunstgeschiedenis volgde ik opleidingen over coaching, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en leiderschap. Verdieping vond ik in Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Systemisch Werk, oplossingsgericht coachen en natuurcoaching.

  • Ik ben gecertificeerd als senior loopbaanprofessional, tevens mentor/coach voor loopbaanprofessionals die zich willen certificeren.

 

 


Foto 9 Ria Freijsen Foto 4 Ria Freijsen Klik om te vergroten

Talentwerk
Ria Freijsen


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland