Mindfulness Yoga + Mindfullmeditatie | Amstelveen

In Mindfulness Yoga wordt de nadruk gelegd op de inzichtelijke kant van de yogabeoefening. De oefeningen worden in een rustig tempo uitgevoerd zodat er voldoende tijd is om de relatie tussen denken en voelen en de weerspiegeling ervan in je lichaam te ervaren. De yogaoefeningen dienen als stimulans om tot meditatie te komen.
Mindfulnessmeditatie/ inzichtmeditatie leert je niet alleen tijdens "het zitten"  rust en stilte te ervaren maar ook in de hectiek van het dagelijks leven. Mindfulnessmeditatie is gericht op liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander, gelijkmoedigheid en vreugde.

Over Henny Hulst | Amstelveen

Ik ben Henny Hulst en ik ben eigenaar van Praktijk "Ruimte om te Zijn".
In 1996 ben ik begonnen als Yogadocent en sindsdien geef ik les in diverse wijkcentra in Amstelveen.
Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van coaching, mindfulness/compassie en reiki. In 2009 ben ik praktijk "Ruimte om te Zijn"gestart, waarin ik individuele begeleiding en groepstrainingen verzorg.
"Ruimte om te Zijn" staat voor balans/zingeving en gezondheid.

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Persoonlijke verzorging Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland