Inner Rhytm Flow Dance

Francisca Burgos
Amstelveen

Tribal Rhytm Flow Dance Combinatie van oosterse richtingen (intuïtieve ontwikkeling) met Afrikaanse dans waarin alle energiepunten in de beweging worden geactiveerd. Een onweerstaanbare kans om in contact te komen met je pure wezenlijke energie.

Een dansmix van Caribische en Afro ritmes waarin oer energie en folklore samensmelt. Een combinatie van oosterse richtingen (intuïtieve ontwikkeling) en Afrikaanse dans.  In de Afrikaanse dansbewegingen worden chakra’s (energiepunten) geactiveerd. Een onweerstaanbare kans om in contact te komen met je pure wezenlijke energie en die te laten schijnen. Als je te vaak in je hoofd zit leef je meer in de toekomst of in het verleden door maar doorrazende gedachtes en vaste plaatjes die je belemmeren in het dagelijkse leven. Door je onderste chakra’s met de bovenste chakra’s te verbinden kan je de afscheiding opheffen en je levensenergie laten stromen. Zo ontstaat er ruimte en rust in je hoofd om de rest van je lijf te voelen en je bewust te worden hoe je in het NU kan leven.  Door de dans verbind je je steeds met het ritme van moeder aarde via de voeten (dans) en die te laten resoneren met je eigen ritme trilt er uit je lichaam wat niet meer van nu is. Je leert o.a.:

  •  Waar chakra’s zitten in je lijf en waar ze voor staan
  •  Dansend gronden via je 1e chakra (o.a. gezondheid )
  • Verbinden van je 2e  chakra o.a. vrouwelijke seksualiteit,vitale levensenergie met
  •  Je 4e chakra het ritme van je hartslag o.a. genegenheid doorstromen om via
  •  Je 5e chakra stem te geven in verbinding met wat je voelt (. o.a praktische intuitie).
    We dansen in een danscirkel, in compassie genietend van onze stromende levensenergie.

Over Francisca Burgos

In 2004 ben ik uit mijn vaste (hoofd)baan gestapt als beleidsmedewerker bij een middelgrote gemeente om ruimte te maken voor het geven van readingen, workshops en cursussen intuïtieve ontwikkeling in Amstelveen en Amsterdam en op festivals (Hieros Gamos en Rode Maan festival). 

Bij het Centrum van Leven en Intuitie (CLI) heb ik de opleidingen  Healing&Reading en Graduate Reading gevolgd. Bij Essence College heb ik Vrouwencollege gevolgd en lesgegeven in Intuitieve Ontwikkeling van 2007-2009. 

Ik assisteer vanaf 2017 tot heden bij de Magie van Seksulaiteit een training aan stellen. Doel van de training is om meer ruimte, rust en ontspanning te creëren in je systeem, zodat het leven en de liefde door je heen kan bewegen. Relaties krijgen hierdoor een nieuwe dimensie.

In mijn werk komt een synergie tot uiting van intuïtieve ontwikkeling,  Vipassana meditatie, mijn vrouwelijke creatieve levensenergie, mijn culturele authenticiteit vertaald in dans, zang en creatieve vrouwenpowerworkshops. Deze workshops heb ik gegeven in opdracht van het Service Emancipatie Punt (gemeente) Amsterdam aan vrouwelijke professionals. 

Daarnaast geef ik  sinds 2013 gelukscoaching (aan kinderen en leerkrachten) op aanvraag of via de Stichting Gelukskoffer. Mijn passies zijn zingen en dansen. Mijn passie voor zang leef ik uit in verschillende genres van jazz, funk tot salsa en Nederlandstalige nummers met o.a. mijn band Francisca & Friends en Carribean Force.
Met Francisca’s latin dance fitness neem ik vrouwen mee in mijn aardende vreugde voor dans. In Tribal Rhytm Dance Flow, een mix van Caribische en Afro ritmes laat ik oer energie, folklore en oosterse richtingen (intuïtieve ontwikkeling) samensmelten.

 

 

 


Francisca Burgos

Francisca Burgos

Thorbeckelaan 86
1181 VS Amstelveen

Inner Rhytm Flow Dance