Medium Readings| Intuïtieve Coaching | Cursussen | Jaaropleiding| Demonstraties Mediumschap

Mercedes Sharrocks
Aalsmeer

Mercedes is Medium en werkt ook als Intuitief Coach en geeft les in Intuitieve Ontwikkeling, Mediumschap en het transformeren van je leven. Ze geeft avondlessen zowel als een jaartraining.

Mediumschap

In 2008 na het overlijden van haar dochter Olivia kwam het Mediumschap op haar pad. Ze heeft toen de 3 jarige Opleiding aan de Academie voor Mediumschap van Jose Gosschalk afgerond, gevolgd door de Mentorship en Advanced Mentorship van Mavis Pittilla. Daarnaast heeft ze ook meerdere weken aan de Arthur Findlay College gevolgd. Mercedes werkt al meerder jaren als Medium.

Intuitieve Ontwikkeling en Transformatie 

Mercedes werkt als Intuitief Coach waar ze haar klanten begeleidt om een mooier leven te leiden, door middel van het zien van hun aura's kan ze de blokkades weghalen en met hen werken aan hun gedachte patronen.  Ze maakt gebruik van verschillende tools om hen hierbij te helpen. Mercedes heeft een Life Coaching studie gevolgd en een Masterclass bij Gabby Bernstein en Marie Forleo. Ze werkt al meerdere jaren als Intuitief Coach.

Sprituele Ervaringen

Als kind was ze al gevoelig en heeft ze zich altijd anders gevoeld. Een paar weken na het overlijden van haar dochter, begon ze de aanwezigheid van overledenen te voelen. Ze kreeg contact met haar overleden opa en over-grootoma en leerde dat alles voor een reden gebeurt. Ze ervaarde toekomst voorspellingen en wist dingen van mensen zonder dat ze het zou kunnen weten.   Dromen en synchroniteiten moedigden haar aan om het spirituele pad te nemen en ze voelde heel sterk dat ze geleid werd om haar verder te ontwikkelen om mensen te helpen en te inspireren. Jose Gosschalk en Mavis Pittilla hebben haar hierbij begeleid.

 

Over Mercedes Sharrocks

Als kind was ik altijd al gevoelig maar het begon zich echt te ontwikkelen na het overlijden van mijn dochter in 2008. Vlak na haar overlijden begon ik met overleden dierbaren te communiceren en kreeg ik een speciale droom waarin ik werd begeleid om de spirituele kant op te gaan. Ik heb mij toen als Medium ontwikkeld volgens de Engelse manier (hoog niveau). Het schrijven en het delen van mijn ervaringen werd ook steeds belangerijker en ik heb toen het Kinderboek "Mijn engelen helpen mij" geschreven. Dit boek is ook naar het Engels en Portugees vertaald. Ik wilde ook graag anderen coachen en heb toen een coaching traject gevolgd zodat ik anderen kon helpen hun leven te veranderen. Ik heb mijn hart gevolgd en begeleid nu ook vele ouders en familieleden die een kind verloren hebben. Voor mij is het belangerijk om te bewijzen dat het leven na de dood doorgaat, dat onze overleden dierbaren om ons heen zijn, dat wij hier zijn om een mooi gelukkig leven op te bouwen en om onze dromen waar te maken ook al is het niet altijd makkelijk. Het is door onze opvoeding, patronen en weinig zelf-liefde dat we minder in ons zelf zijn gaan geloven. Ik help mijn klanten anders te gaan denken en voelen, patronen te verbreken en te verbeteren, van zichzelf te gaan houden en een leven te gaan leven waarvan ze eerder niet durfden te dromen.


Mercedes Sharrocks

Mercedes Sharrocks

Stationsweg 38 D
1431 EG Aalsmeer

Medium Readings| Intuïtieve Coaching | Cursussen | Jaaropleiding| Demonstraties Mediumschap