WombWisdom

Francisca Burgos
Amstelveen

WombWisdom Interactieve workshop over hoe je de creatieve vitale levensenergie en wijsheid van je baarmoeder kan activeren en dagelijks als kompas kan inzetten.

 WombWisdom: Speels, intrigerend, inspirerend, krachtig!  

  Als je je bewust bent van en in contact bent met je baarmoederenergie:

·       Beschik je over een dosis vertrouwen, kracht en positiviteit. 

·       Ervaar je hoe je door praktische oefeningen de potentie van je creatieve buikbrein kan toepassen in het dagelijks leven (zowel privé als werk).

·       Blijf je de juiste keuzes maken die passen bij het proces in je leven dat je nu doormaakt als vrouw. 

·       Weet je op de juiste tijd in de rust te blijven of om een volgende stap te zetten.

In de SoulsisterHood Circle opstelling werkt de empowerment niet alleen voor jezelf, maar het effect straalt ook uit in wisselwerking met je sisters. Ook als je naar huis gaat kan je dit meenemen en delen met anders zusters zodat we de vrouwenergie weer de plek op aarde teruggeven die nu hard nodig is. Er wordt gebruik gemaakt van de elementen in connectie met het vuur, de aarde, het water en de lucht die ook in ons lichaam opgeslagen liggen. Ook zonder baarmoeder werkt deze workshop, het gaat nl om de energie die nog steeds aanwezig is. We gebruiken verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Oefeningen uit  o.a. het Taoisme, meditatie en dans.

Over Francisca Burgos

In 2004 ben ik uit mijn vaste (hoofd)baan gestapt als beleidsmedewerker bij een middelgrote gemeente om ruimte te maken voor het geven van readingen, workshops en cursussen intuïtieve ontwikkeling in Amstelveen en Amsterdam en op festivals (Hieros Gamos en Rode Maan festival). 

Bij het Centrum van Leven en Intuitie (CLI) heb ik de opleidingen  Healing&Reading en Graduate Reading gevolgd. Bij Essence College heb ik Vrouwencollege gevolgd en lesgegeven in Intuitieve Ontwikkeling van 2007-2009. 

Ik assisteer vanaf 2017 tot heden bij de Magie van Seksulaiteit een training aan stellen. Doel van de training is om meer ruimte, rust en ontspanning te creëren in je systeem, zodat het leven en de liefde door je heen kan bewegen. Relaties krijgen hierdoor een nieuwe dimensie.

In mijn werk komt een synergie tot uiting van intuïtieve ontwikkeling,  Vipassana meditatie, mijn vrouwelijke creatieve levensenergie, mijn culturele authenticiteit vertaald in dans, zang en creatieve vrouwenpowerworkshops. Deze workshops heb ik gegeven in opdracht van het Service Emancipatie Punt (gemeente) Amsterdam aan vrouwelijke professionals. 

Daarnaast geef ik  sinds 2013 gelukscoaching (aan kinderen en leerkrachten) op aanvraag of via de Stichting Gelukskoffer. Mijn passies zijn zingen en dansen. Mijn passie voor zang leef ik uit in verschillende genres van jazz, funk tot salsa en Nederlandstalige nummers met o.a. mijn band Francisca & Friends en Carribean Force.
Met Francisca’s latin dance fitness neem ik vrouwen mee in mijn aardende vreugde voor dans. In Tribal Rhytm Dance Flow, een mix van Caribische en Afro ritmes laat ik oer energie, folklore en oosterse richtingen (intuïtieve ontwikkeling) samensmelten.

 

 

 


Francisca Burgos

Francisca Burgos

Thorbeckelaan 86
1181 VS Amstelveen

WombWisdom