Communiceren vanuit je hart | Amstelveen

                           Hoe vaak ervaar jij onrust, irritatie of misverstanden en machteloosheid 

                                                                  thuis of op je werk? 

 

Geweldloze- en verbindende Communicatie gaat ervan uit dat er bij elke actie die we doen een behoefte is die we proberen te vervullen.

En als een behoefte vervuld is, ervaren we aangename gevoelens. Als behoeften niet vervuld zijn ervaren we onprettige gevoelens.

Door verbonden te zijn met wat we voelen en onze behoeften herkennen en erkennen komen we sneller tot de kern bij wat er speelt in onszelf en wat de essentie is van wat de ander bedoelt.

In de coaching leer je in 4 eenvoudige stappen hoe je inzicht kunt krijgen in je eigen gevoelens en behoeften.

Dit heeft vergaande gevolgen voor de taal die je spreekt, zowel tegen jezelf als tegen anderen.

 

                                                                        Wil jij:

  • een betere samenwerking op de werkvloer waarbij je meer voor elkaar krijgt?
  • makkelijker communiceren met je kinderen of je partner zodat het weer gezellig wordt in huis?
  • assertiever zijn, en je veiliger voelen in het uiten van jezelf?
  • inzicht hoe misverstanden en conflicten ontstaan en hoe je hier positieve invloed op krijgt?
  • negatieve gedachten en gevoelens kunnen omzetten in zelfvertrouwen en kracht?

Verlang jij naar meer harmonie? Bel me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek waarin we onderzoeken wat Geweldloze- en Verbindende communiceren voor jou kan betekenen.

 

                                                   Meer informatie vind je op mijn website.

Over Marcella Iedema | Amstelveen

Ik heet Marcella Iedema en ben geboren in 1961 in Ede. Naast coaching en counselling is schilderen mijn passie. Als je mijn schilderijen wilt bekijken dan kun je hier naar mijn weblog.

Al vanaf mijn 18de jaar ben ik zoek naar waar het nou allemaal om gaat in dit leven. Een weg van ontdekking en groei dat soms door diepe dalen is gegaan. Ik heb me 7 jaar intensief bezig gehouden met Tai- Chi en Chi Kung, Yoga en meditatie.
Meditatie, Chi Kung en Yoga zijn nog steeds een vast onderdeel van mijn leven.

Ik heb verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling gevolgd en laat ik mij inspireren door gedachtegoed van het boeddhisme, en psychologische en spirituele inzichten.

De uitdaging voor mij is om in de storm van het te leven bewust te blijven van mijn stille kern die alles gade slaat en de bron is van liefde, vrijheid en bewustzijn.

Vanuit een sterk verlangen om mijn kennis en inzichten te delen over de diepere essentie van ons leven wilde ik me scholen in het begeleiden van anderen en heb ik vanaf 2007 bij de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) gedurende 3,5 jaar een opleiding tot gespecialiseerd coach counseller gevolgd.

Tijdens het specialisatie niveau van ACC ben ik mij gaan verdiepen in Geweldloze Communicatie en heb ik een Basisopleiding en een Train de Trainer opleiding Geweldloze Communicatie gevolgd bij Ai-Opener in Rotterdam. 

Naast coaching trajecten zet ik mij in voor mediation gesprekken tussen buren die met elkaar in conflict zijn. Zo probeer ik samen met een hele ploeg van getrainde bemiddelaars de buurt tot een fijnere leefomgeving te maken.


Foto 1 Marcella Iedema Klik om te vergroten

Flow4Life
Marcella Iedema

Bewust Amstelland
Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland