Anugrah - mind and meditation | Diemen

Leren voelen helpt om bewuster en met meer aandacht te leven. Massage brengt je dieper in je lichaam en dichter bij je gevoel. Behalve allerlei fysieke voordelen is massage ideaal om te leren voelen hoe het met je is, wat je wilt en niet wilt.

Ik masseer intuitief, maar gebruik zowel westerse massagetechnieken, acupressuur als thaise massagevormen. 

Kom je ook uit je hoofd en meer in je lijf? Je kunt een afspraak boeken in Diemen en op IJburg. 

Over Gladys Brunings | Diemen

Ik ben moeder van 2 tieners, ondernemer sinds 2012 en vervul nog vele andere rollen. Ik ben graag buiten en het liefst in de buurt van het strand, vooral wanneer het -3 graden is, het sneeuwt en de zon schijnt. Ik houd van tai chi en yoga maar ook van hardlopen en boksen.

Ik drink liters kruidenthee maar ook zwarte koffie. Een wijntje bij de uitgebreide warme lunch is welkom, maar een seizoensbiertje mag ook.

Ik houd van festivals en gezelligheid maar ook van afzondering en rust. Ik heb werkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd op het gebied van HR, gezondheidsmanagement en coaching.

Soms raak je jezelf een beetje kwijt en heb je behoefte aan begeleiding om (weer) in balans te komen.

Voel je dan welkom om een afspraak te maken.

 


Foto 1 Gladys Brunings Foto 3 Gladys Brunings Foto 4 Gladys Brunings Foto 5 Gladys Brunings Klik om te vergroten

Anugrah - mind and meditation
Gladys Brunings


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland