Maak het leven simpeler, het zal je verrijken! | Amstelveen

Stel je voor

  • Je hebt overzicht in alles wat je doet
  • Je ervaart rust en ruimte in huis, werkplek en administratie
  • Je bent weer ontspannen om te doen waar jij behoefte aan hebt

Ik kom naar je toe en we gaan samen enthousiast aan de slag. We bedenken een systeem wat bij jouw situatie past en zorgen dat alles georganiseerd wordt. Hierdoor kan je alles op orde houden en kost dit weinig moeite ook zo te houden. Ik help je de juiste keuzes te maken en respecteer altijd jouw keuzes. We zoeken samen goede oplossingen voor alles wat jij wilt wegdoen en voeren dit samen af. Het wordt helemaal een feest als je daarna het eindresultaat gaat ervaren!

Hoeveel is het je waard?

  • Hoeveel is het je waard om te merken wat dit bij jou teweeg kan brengen?
  • Hoeveel is het je waard om weer tijd voor andere zaken te krijgen die er toe doen?
  • Stel dat je het allemaal op zijn beloop laat. Wat gebeurt er vervolgens?

Speciaal aanbod!

Normaal kost een professional organizer, afhankelijk van de situatie, ongeveer € 50,- per uur. Maar dat gaat het jou niet kosten, want voor snelle beslissers die mijn dienstverlening willen ervaren om samen met mij een opruim feest te houden in huis of werk, administratie of archivering bied ik tijdelijk dit kennismakingsaanbod:

Samen orde en overzicht creëren in een halve dag= 4 uur, voor maar 150 euro totaal*!

Over Constance Raterink | Amstelveen

Soms zijn er momenten in je leven die je uit balans kunnen brengen, dat heb ik zelf ook eens ervaren. In die tijd merkte ik hoe moeilijk het dan is om overzicht te houden zodat er orde en structuur blijft in hoofd, huis, administratie, op het werk. Hierdoor is mijn belangstelling ontstaan voor het vak van Professional Organizer. Niet alleen vanwege mijn bevlogen aanpak, maar vooral omdat ik mensen blij wil maken door te laten zien dat zij weer rust en ruimte kunnen ervaren om weer lekker bezig te kunnen zijn met zaken die voor hen belangrijk zijn in het leven. Als professional organizer wil ik moedige mensen helpen ontzorgen door ondersteuning en coaching te bieden bij het creëren van dit proces.

Ik ben enthousiast en open, houd van aanpakken en heb snel overzicht. Moeilijke omstandigheden schuw ik niet. Op mijn rustige besluitvaardige manier gaan we samen aan de slag. Door mijn respectvolle manier van werken zorg ik dat je een toename in kwaliteit van leven ervaart.

Mijn visie is dat iedereen weer vertrouwen in eigen vermogen en overzicht moet kunnen krijgen. Door orde en rust te scheppen weer evenwicht in leven en werken te ervaren waardoor we uiteindelijk een maatschappij krijgen waarin iedereen zich beter voelt.


Foto 2 Constance Raterink Klik om te vergroten

Constance Raterink Professional Organizer
Constance Raterink

Bewust Amstelland
Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland