Amstelveenvoorelkaar - online marktplaats voor vrijwillige hulp | Amstelveen

Amstelveenvoorelkaar is de online marktplaats waar inwoners en organisaties uit Amstelveen elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan. Voor één keer of voor langere tijd. Eenmalig, iedere week, alles daar tussenin én bij jou in de buurt. Op Amstelveenvoorelkaar kun je:
- hulp vragen voor jezelf of iemand anders
- op zoek naar inspirerend vrijwilligerswerk
- op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie of cliënten

Kijk voor meer informatie en inloopspreekuren op de website. 

T 020 - 641 33 33 - ma t/m vr 9.00 - 12.00

Amstelveenvoorelkaar wordt uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Amstelland. 

Over Renate Joon en Harmke Visser | Amstelveen

Projectleider Margo Rijerkerk over Amstelveenvoorelkaar: "Amstelveenvoorelkaar is een online marktplaats voor vrijwillige hulp. Ons doel is het bijeenbrengen van vraag en aanbod. Je kan eenvoudig een hulpvraag plaatsen of een profiel aanmaken als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Waar nodig begeleiden wij de eerste contacten." Natuurlijk zijn de cliënten met een hulpvraag erg geholpen als ze een goede vrijwilliger vinden, maar voor Margo is het net zo belangrijk dat het de vrijwilligers zelf iets moois brengt. "Helpen maakt happy: je krijgt er energie van en wordt er blij van!"

Met als resultaat mooie verhalen van maatschappelijke betrokkenheid en klaarstaan voor je medemens! Zoals de zoekvraag van een vluchtelinge om haar appartementje op te knappen. En de vraag van een vader die geen familie meer heeft en die voor zijn dochtertje een opa, oma, oom of tante zocht. "Als dat lukt, zoals in dit geval, dan is dat erg mooi om te zien."

Kijk op de website wat jij voor een ander kan doen of plaats een hulpvraag voor jezelf of een ander!


Foto 1 Renate Joon en Harmke Visser Foto 5 Renate Joon en Harmke Visser Klik om te vergroten

Amstelveenvoorelkaar / Aalsmeervoorelkaar / Vrijwilligerscentrale Amstelland
Renate Joon en Harmke Visser


Professionals in de categorie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland