Workshop Intuïtief Schilderen | Ontdek je eigen creativiteit
ZA 21 november | 13.30-16.00 uur | Nes aan de Amstel (amstelveen)

45,00 | Inclusief koffie, thee met iets lekkers, schilderspapier en gebruik maken van acrylverf en alle soor


Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal in de workshop "Intuïtief Schilderen". 

Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met schilderen. Nieuwsgierig, open staan en een beetje lef, zijn de belangrijkste ingredïenten om je creativiteit te laten stromen. Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen. Je zult merken dat via het schilderen verkennen en ontdekken een bijzonder manier is om te ervaren wat er in je leeft. En je zult jezelf verrassen welke mooie creaties er mogen ontstaan!

In deze tijd hebben veel mensen behoefte aan nieuwe frisse energie. Intuïtief Schilderen is een heerlijke manier om contact te maken met jouw levensenergie en deze (weer) volop te laten stromen. Met een visualisatie/geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek kun je conact maken met je "zijn", jouw eigen energiebron en ervaar je hoe je deze met kwast en verf spontaan tot uiting kunt brengen .

Informatie + Aanmelden » Creatief in Coachen | Britta Boelrijk

www.creatiefincoachen.nl

Creatief in Coachen
Amsteldijk Zuid 184
1188 VN Nes aan de Amstel (amstelveen)

Britta Boelrijk
0630160993
info AT creatiefincoachen DOT nl

Meer agenda van Creatief in Coachen

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!