Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Amstelland is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Amstelland die je verder kan helpen.

Coördinator

Ik ben Erwin Bot en heb per 1 januari 2020 het stokje overgenomen van Anne-Marie als coördinator van Bewust Amstelland. Vanaf 2010 ben ik gestart met Bewust Netwerk en ben op dit moment tevens de coördinator van het landelijke netwerk.

Mijn motto is een leven lang leren en ik ben zelf al lang bezig met persoonlijke groei. Waar het voor mij begon met het omgaan met de dingen die ik tegenkwam in mijn leven en werken, ging mijn interesse langzaam over in bewuster in het leven staan.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Nieuwe uitdaging? Wil je coördinator worden?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het (duo-)coördinatorschap van Bewust Amstelland misschien wel een mooie uitdaging voor jou. Je inzetten voor bewuste ondernemers en goed zijn in het promoten en organiseren van activiteiten. 

Zet jij je graag in voor een groep ondernemers en ben je goed in het promoten en organiseren van activiteiten?

Dan zijn we op zoek naar jou. Bewust Amstelland is op zoek naar een nieuwe (duo-)coördinator. 

Gevraagd:
Betrokken en gedreven ondernemer(s) met een missie. Bewust Amstelland met een frisse blik en nieuwe energie verder op de kaart zetten en een vitale bewuste community opbouwen. Voor vragen kun je terecht bij de huidige coördinator, Erwin Bot

Missie Bewust Amstelland

Het is mijn missie om alles wat zich binnen het Amstelland afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor iedereen in de omgeving van Amstelland, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Ik ben begonnen, maar voel de enorme potentie van dit netwerk. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in het Amstelland.