Privacy statement

Bewust Amstelland verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Amstelland wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Amstelland werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Amstelland (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Amstelland / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Amstelland?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Amstelland verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Amstelland verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Amstelland. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Amstelland, kan Bewust Amstelland aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Amstelland verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Amstelland verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Amstelland gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Amstelland slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Amstelland maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Amstelland verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Amstelland blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Amstelland het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Amstelland onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Amstelland gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Amstelland vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Amstelland. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Amstelland niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Amstelland heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Amstelland en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Amstelland is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Amstelland behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Amstelland, gevestigd in Amstelland en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Amstelland

Onze Professionals

Marjolein van Hoorn-Scheel

Coaching - Kindercoaching
Marjolein Praktijk voor Kindercoaching Uithoorn

Marjolein Praktijk voor Kindercoaching
Marjolein van Hoorn-Scheel
Uithoorn

Natasja Huisman

Mediation
Nhowmediation Mediation, Conflictbemiddeling, Conflicthantering

Nhowmediation
Natasja Huisman
Vinkeveen

Jolanda Meijer

Coaching - Lifecoaching
De coach voor een gezonde werk-privébalans

de Ruimtewinner
Jolanda Meijer
Aalsmeer

Opleiding en Training
Stressreductie; Slimmer werken; Slimmer e-mailen; Gezonde werk-privébalans; Omgaan met stress

de Ruimtewinner
Jolanda Meijer
Aalsmeer

Voedingsadvies & Coaching

24seven nutrition
Patricia Lubsen
Amstelveen

Vasten en reinigen
sapvastenkuren onder begeleiding

Orthomoleculaire Praktijk Brautigam
Margot Brautigam
Amstelveen

Acupunctuur
OostWestWelzijn

OostWestWelzijn
Matty Mandersloot
Diemen

Coaching - Lifecoaching
Life Coach | Personal Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend

Creatief in Coachen
Britta Boelrijk
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Coaching - Lifecoaching
Zelfinzicht door Coachen met honden

Coachhond
Nancy Bakker
Aalsmeer

Mindfulness & Compassie
Mindful Based Training en Coaching voor kinderen en volwassenen

Sandra Schoonhagen
Amstelveen

Coaching - Wandelcoaching
Natuur biedt onverwachte eyeopeners en inzichten

Talentwerk
Ria Freijsen
Amstelveen

Voetzorg & Voetreflexologie
Praktijk Annette Kloosterboer

Praktijk Annette Kloosterboer
Annette Kloosterboer
Amstelveen

Coaching - Lifecoaching
coach in het kennen van je grenzen en genieten van het leven

Rösken Coaching
Denise Rösken
Nieuwveen

Medium
Allow yourself to see the person you want to be!

Praktijk Olivia
Mercedes Sharrocks
Aalsmeer

Reiki en magnetiseren
Thea Koeleman/ RP (Reiki Practitioner)

Reiki Practitioner Thea Koeleman
Thea Koeleman
Mijdrecht

Eten & Drinken
Gezond en lekker eten, puur en biologisch

Arjan de Jong - Beebox Amstelveen-Amsterdam Zuid e.o.
Arjan de Jong
Amsterdam

Circulaire economie
Repair Café De Meent

Repair Café
Rob de Werker
Amstelveen

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging

Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging
Diny Neplenbroek
Amstelveen

Relatietherapie
Doe een relatie APK bij Carla Leutscher en kies voor een kick off bij relatietherapie

Psycholoog4-inspiration
Carla Leutscher
Amstelveen

Massage
Babymassage en Baby Yoga

Sweet Wellness Babymassage en Baby Yoga
Marike den Braber
Waverveen

Acupunctuur
Bo Shen - Praktijk voor Shiatsu en Acupunctuur

Praktijk voor Shiatsu en Acupunctuur 'Bo Shen'
Rob van der Jagt
Amstelveen

Sport en Beweging

24seven nutrition
Patricia Lubsen
Amstelveen

Relatietherapie
Professionele hulp en bescherming bij verlies en pijn

Thanda
Debby Albers
Aalsmeer

Voedingsadvies & Coaching

Vortho
Marjon Middelkoop-Huiskens
Aalsmeer

Coaching - Diverse Coaching
ouderschapsondersteuning

Marjanne Roodenburg-Kindercoach
Marjanne Roodenburg
Aalsmeer

Yoga
Mindfulness Yoga + Mindfullmeditatie

Ruimte om te Zijn
Henny Hulst
Amstelveen

Coaching - Diverse Coaching
Gelukscoaching. Gelukkig zijn kan je leren!

Francisca Burgos
Francisca Burgos
Amstelveen

Eten & Drinken
Catering op maat, kookles en workshops voor kinderen en volwassenen

Writerlicious
Carla Baas
Amstelveen

Relatietherapie
"Houd me Vast" relatietraining

Ibalansz
Sharon Blijd
Diemen

Medium
Praktijk Kessler

Praktijk Kessler
Marion Kessler
Amstelveen

Bouwen en Wonen
J Homan Verlichtingstechniek

J Homan Verlichtingstechniek
Jeremy Homan
Uithoorn

Persoonlijke verzorging

24seven nutrition
Patricia Lubsen
Amstelveen

Voetzorg & Voetreflexologie
Roos Voetreflex / Aalsmeer

Roos Voetreflex
Angela Eijsvogels
Aalsmeer

Communicatie en presentatie
Communiceren vanuit je hart

Flow4Life
Marcella Iedema
Amstelveen

Natuurgeneeskunde
Maatwerk, brede aanpak. Heel de mens!

Keuzeboom Natuurgeneeskunde
Peter en Jolly Neuteboom
Uithoorn

Orthomoleculaire therapie in Amstelland
orthomoleculaire (fysio) therapie: klachten complementair benaderen

Orthomoleculaire Praktijk Brautigam
Margot Brautigam
Amstelveen

Yoga
YogAletta: Pilates en Yoga voor iedereen

YogAletta: Body Mind & Life
Aletta van Oostveen
Aalsmeer

Astrologie
Astroloog | Astrologisch Consult | Workshops over astrologie

Creatief in Coachen
Britta Boelrijk
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Acupunctuur
Acupunctuur voor gezondheid en verjonging

IOC Daoland
Rene Goris
Amstelveen

Fysiotherapie
algemene fysiotherapie en podologie/psychosomatische fysiohterapie/ euritmie bij mijn collega Sandra

Orthomoleculaire Praktijk Brautigam
Margot Brautigam
Amstelveen

Reiki en magnetiseren
Thea Koeleman/ RP (Reiki Practitioner)

Reiki Practitioner Thea Koeleman
Thea Koeleman
Mijdrecht

Coaching - Lifecoaching
Simone Loos - praktijk voor persoonlijke groei en energie

Simone Loos Coaching en Training - hart en ziel voor leven en werk
Simone Loos
Aalsmeer

Administratieve dienstverlening

Constance Raterink Professional Organizer
Constance Raterink
Amstelveen

Coaching - Lifecoaching
Relatiecoaching

Meer dan Mediation
Marion Geisler
Kudelstaart

Coaching - Diverse Coaching

Constance Raterink Professional Organizer
Constance Raterink
Amstelveen

Voedingsadvies & Coaching
Praktijk voor orthomoleculaire adviezen en therapie

Praktijk Transformatie
René Bakker
Aalsmeer

Creativiteit
Intuïtief Schilderen

Creatief in Coachen
Britta Boelrijk
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer in Ruimte om te Zijn

Ruimte om te Zijn
Henny Hulst
Amstelveen

Dans & Beweging
Moving Waves - Dans het leven nu

DanshetLevenNu - 5ritmes - openfloor
Monika Körschner
Amstelveen

Healing en reading
Energy Healing Praktijk

Energy Healing Praktijk Loraine Ploemen
Loraine Ploemen
Aalsmeer

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Persoonlijke verzorging Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland