Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16nov 2020
Hoe corona Amstelveen raakt

Amstelveen Spreekt
Amstelveen

Het aantal coronabesmettingen in Amstelveen daalt weer iets, maar het virus is nog niet onder controle en de druk op de zorg is nog steeds groot. Ziekenhuis Amstelland en de Amstelveense huisartsen staan in de frontlinie. Wat zijn hun verhalen?

Verhalen van mensen uit de zorg

Frans Huissen , gastheer van de Talkshow ‘Amstelveen Spreekt’, spreekt in een speciale uitzending met burgemeester Tjapko Poppens over de impact van corona op Amstelveen.
Poppens: “Als burgemeester wil ik van mensen in de zorg horen hoe het gaat in Amstelveen. Ik vind het ook belangrijk deze verhalen te delen met andere Amstelveners. Door deze verhalen beseffen we waarom het zo belangrijk is dat we ons aan de regels houden. Corona is nog niet weg. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.”

Aan tafel zitten verder de Amstelveense huisarts Judith Tjin-A-Ton, deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne en verpleegkundige Mea Visser van het Ziekenhuis Amstelland. Wat maken zij mee in hun werk, wat zijn hun zorgen, waar lopen zij tegen aan, wat betekent deze tweede golf voor de rest van de zorg, wat is hun boodschap aan Amstelveners.

Kijk mee op maandag 16 november om 20.00 uur. Via onderstaande site of Facebook event klikt u gelijk door naar het programma. U kunt het live volgen en vragen stellen aan de burgemeester en de gasten. Uiteraard kunt u het ook op een ander tijdstip terugkijken.

Informatie

16 nov 2020
20.00 - 21.00

Waar?

Online

Amstelveen

Hoe corona Amstelveen raakt