18jun 2023
Yoga - Meditatie - Mindful Wandelen week in Hochsauerland

RBTC Coaching
Winterberg-niedersfeld Duitsland

Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in het prachtige Hochsauerland! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!

In samenwerking met Savita organiseren wij een Yoga – meditatie – Mindful Wandelweek. Savita is een Nederlands centrum en het is gebaseerd op het ecologische principe van zoveel mogelijk er zijn voor de aarde en voor de medemens. Ze serveren een vegetarische maaltijd. 
Savita ligt midden in de natuur, dus we lopen zo de bossen in als we ‘s morgens starten. 

Yoga - Meditatie - Mindful Wandelen
We beginnen de dag voor het ontbijt met een uurtje yoga gegeven door Savita-staflid Zareh. Meteen na het ontbijt en tijdens de Mindful Wandeling gaan we mediteren. Het grootste deel van de dag besteden we aan Mindful wandelen. We lopen elke dag een nieuwe wandeling van zo’n 10 tot 12 km waarbij er aardig wat hoogtemeters overbrugd worden (gemiddeld zo’n 300 meter). Een goede conditie is dan ook vereist.

Organisatie
Deze week staat onder leiding van Zareh, Marjolein en Richard. Zareh is staflid van Savita en ze heeft jarenlange ervaring met het geven van yoga. Marjolein is projectleider bij de provincie Flevoland. Richard is coach, trainer en Mindfulness trainer en zijn passies zijn coachen, coaches opleiden, Sjamanisme, Mindfulness en Mindful wandelen. Hij geeft nu 10 jaar op verschillende plekken Mindful wandelen.

Gegevens
Locatie:                 Savita, Winterberg, Hochsauerland
Afstand:                435 km
Groepsgrootte:  5 – 12 deelnemers
Inlichtingen:        stuur een mailtje of bel even
Opgeven:             geef je op via de website mindful-wandelen of stuur een mailtje

Informatie

18 jun 2023 t/m 24 jun 2023
17.00 - 11.00
577,00 vol pension en 1-persoons kamer. Aanbetaling € 150,-
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Savita, Hochsauerland
In der Burbecke 15
59955 Winterberg-niedersfeld Duitsland

Yoga - Meditatie - Mindful Wandelen week in Hochsauerland