Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24feb 2024
Ademcirkel | innerlijk kind + creatieve expressie

komteenmensbijeenmens.nl
Hillegom

In deze ademcirkel verbinden we met ons innerlijk kind door middel van meditatie, ademwerk en creatieve expressie.

Lieve jij,

In deze ademcirkel verbinden we met ons innerlijk kind door middel van meditatie, ademwerk en creatieve expressie. Maak weer contact met dit prachtige, pure deel van jou.


Het innerlijke kind is het kwetsbare deel van ons dat onschuldig, speels, vol met nieuwsgierigheid zit.
Het is ook het deel van ons dat pijnlijke herinneringen uit onze jeugdtijd meedraagt.

Veel van de emoties die we nu voelen, hebben een oorsprong in onze kindertijd. Als onze ouders niet de capaciteit of vaardigheden hadden om ons te helpen om te gaan met onze emoties, hebben we pijnlijke ervaringen niet kunnen verwerken. Wanneer we in contact komen met ons innerlijk kind, kunnen we hen geruststellen, naar hen luisteren, en bij hen zijn. Zo voelen zij zich weer gezien en gesteund en kunnen de kwaliteiten van jouw innerlijke kind zich implementeren in jouw leven (geluk, onbezorgdheid, groot durven dromen, speels zijn, liefdevol).


Tijdens een ademsessie nodigen we jou uit te ademen voorbij het adempatroon dat je gewend bent. De adem werkt met het onderbewuste en dit maakt de adem een krachtige tool voor transformatie. Nieuwe paden openen zich, en je ontmoet je jezelf voorbij je bekende zelf.Hierin kan je verschillende sensaties tegenkomen. Spanningen of emoties die eerst niet konden stromen kunnen nu naar de oppervlakte komen, om doorvoelt en geïntegreerd te worden. Na een ademsessie voelen mensen vaak helderheid, meer gegrond in hun lichaam, openheid en innerlijke rust.

Lees het vervolg in de hipsy link:)

Informatie

24 feb 2024
13.30 - 16.30
40,00 Early bird tot 10 feb : 33

Waar?

Juna Yoga
Einsteinstraat 9
2181 AA Hillegom

Contact

Ademcirkel | innerlijk kind + creatieve expressie