Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19feb 2024
tijdswandeling

Nina Boas
Amsterdam

Nina brengt samen met de deelnemers in verschillende vormen de aspecten en thema’s die langskomen in kaart, een opstelling van ons als groep en wat ons bezig houdt.

Wandel mee met je eigen tijdslijn, we beginnen bij je geboorte en lopen naar het NU, wat is er allemaal gebeurd, hoe ben je hier gekomen? Zo begint de tijdsreis die Nina Boas aanbiedt, ze neemt je mee op een wandeltocht door je levensloop, maar ook het begin van je project of bedrijf, hoe begon het allemaal? En hoe is het NU? Maar dan lopen we verder, naar het EINDE? En nog veel verder … de verre verre TOEKOMST, ineens ben je in gesprek met je over over groot klein kind/familie lid. Je stelt de vraag; wat heb jij van mij nu nodig?... We wandelen terug, alles zo voorbijzien komend maakt het luchtiger, overzichtelijker? We lopen zelfs verder dan het NU, naar zelfs verder dan het begin, wat was er voor het begin? Onze bevindingen en de tijd die we hiervoor nemen is het eerste ritueel om te landen in deze reis, of misschien ook wel te vliegen door de tijd en met een birds eye alles te aanschouwen.

Nina brengt samen met de deelnemers in verschillende vormen de aspecten en thema’s die langskomen in kaart, een opstelling van ons als groep en wat ons bezig houdt. Er zijn momenten om te schrijven, in kleine groepjes of alleen te reflecteren. Dan zijn er verschillende vormen hoe we hier verder in kunnen communiceren, een tekening in inkt?  Een beweging, een brief …

 

Informatie

19 feb 2024
13.30 - 15.30
25,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

studio
Herengracht
1017 BW Amsterdam

tijdswandeling