Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Intuïtief Schilderen (middag)
ZA 21 maart | 13.30-16.00 uur | Nes aan de Amstel (amstelveen)

45,00 | Tarief is inclusief, koffie, thee, iets lekkers schilderpapier en gebruik maken van acrylverf


Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal in de workshop Intuïtief Schilderen.

Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen. Nieuwsgierigheid, open staan en een beetje lef, zijn de belangrijkste ingrediënten om je creativiteit te laten stromen. Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen.Je zult merken dat via het schilderen verkennen en ontdekken een bijzondere manier is om te ervaren wat er in je leeft.

De workshop staat dit keer hoe kan het ook anders, in het teken van de lente! Met een visualisatie/geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek kun je tijdens deze middag het lentegevoel in jezelf volop met kleur tot uiting brengen.

De kosten bedragen EURO 45 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee met iets lekkers, schilderspapier en gebruik maken van acrylverf en alle soorten schildermaterialen. 

Informatie + Aanmelden » Creatief in Coachen | Britta Boelrijk

www.creatiefincoachen.nl

Creatief in Coachen
Amsteldijk Zuid 184
1188 VN Nes aan de Amstel (amstelveen)

Britta Boelrijk
0630160993
info AT creatiefincoachen DOT nl

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!