Chi Kung (Qi Gong), prettig kennis met u te maken.
ZA 02 mei | 15.15-17.00 uur | Diemen

Een altijd weer drukke Workshop, dus mocht je bij aanmelding de boodschap krijgen dat de WS vol is bel even met 0624846900 voor de volgende mogelijkheid.
24,00


Voor een Chinees is de mededeling 'Ik doe aan Chi Kung (Qi Gong) net zo veelzeggend als "Ik doe aan sport". 

Chi Kung is een onderdeel uit het lifestyle pakket van Traditionele Chinese Geneeswijzen. Kort gezegd: Oosterse gymnastiek..... Of mindful bodywork? Misschien toch meer stilte in beweging? Ontspanning in inspanning? Meditatief voor de mind, training voor de body. 

Met herkenbare bewegingen uit je dagelijks bewegingspatroon en westerse uitleg, ervaar je de Chi Kung techniek.Er zijn heel veel vormen van Chi Kung. In deze workshop maak je kennis met Da Cheng Chuan. Niet de vorm (dans, vecht, competitie) maar de techniek van bewegen en staan, staat centraal. De techniek  kun je meenemen en toepassen in je dagelijks bewegingspatroon of sport. Chi Kung wordt onderwezen op het concervatorium, op de hoge school voor de kunsten (theater) en aan diverse topsporters, om hun prestaties te verbeteren en het gebruik van hun lichaam blessurevrij op topniveau te krijgen en houden. Het effect op je dagelijks bewegingspatroon en lichaamshouding is uniek.

Informatie + Aanmelden » OostWestWelzijn | Matty Mandersloot

www.oostwestwelzijn.com

OostWestWelzijn; praktijk voor Acupunctuur, Beweging & Meditatie (gebruik ingang achterzijde)
Diemerkade 52
1111AC Diemen

Matty Mandersloot
0624846900/0624846900
oostwestwelzijn AT gmail DOT com

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!