Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Friday Flow meditatie.Omgang met onzekerheid &angst. Focus op positiviteit &vertrouwen
VR 10 april | 00.00-00.00 uur | Online

10 april 2020 t/m 29 mei 2020 |
| Op donatiebasis


10 april t/m 29 mei  Friday Flow

We leven op dit moment in een ongekende fase in de wereldgeschiedenis. Daarom wil ik wekelijks ter ondersteuning op vrijdag op You Tube een fijne meditatie aanbieden om de week los te laten en relaxed het weekend in te gaan.

Het zijn korte meditaties en langere meditaties die je op verschillende momenten in je dagelijkse leven kunt toepassen.  Elke woensdag is er een Q &A over de meditatie live via Zoom om 10 uur. Met aan het begin en aan het einde een gezamenlijke meditatie. Vragen kan je insturen tot maandagavond.  Je moet de app Zoom.us eerst downloaden via de appstore of via szoom.us/download  Schrijf je in via mailvoorfranciscagmail dan ontvang je de benodigde info om deel te nemen en te betalen (op donatiebasis)

Wat gaan we doen?

Je leert hoe je baas kan blijven over eigen brein en hoe je je hart in kan zetten als allerlei overtuigingen in deze onzekere tijd met je op de loop gaan. We beginnen met simpele ademhalings-en ontspanningsoefeningen op een stoel die je overal kan toepassen. We gaan oefenen hoe je je kan focussen op je eigen energie en op je eigen ruimte als er van alles om je heen gebeurt. Hoe je als het gevoel hebt dat je stilstaat en je niet vrij voelt , je toch positief kunt blijven kijken. Hoe je je vertrouwen kunt behouden in deze tijd door je je op andere manieren te ontwikkelen dan je gewend was.

Informatie + Aanmelden » Francisca Burgos | Francisca Burgos

Online op je eigen tijd het filmpje bekijken
Aanmelding via mailvoorfrancisca@gmail.com dan krijg je een You Tube link toegestuurd.
Online

Francisca Burgos
06-54954457
franciscaburgos AT gmail DOT com

Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!