Coördinator/Inspirator

Coördinator/Inspirator


Fijn dat je Bewust Amstelland gevonden hebt!     

Mijn naam is Anne Marie van Leent. Ik ben getrouwd met Jan en wij hebben vier volwassen kinderen. 

Als 18-jarige ben ik mijn loopbaan bij de politie gestart. Rond mijn 50ste heb ik afscheid genomen van de politieorganisatie en heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Als Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie heb ik sindsdien diverse projecten geïnitieerd of vooruit geholpen.

In oktober 2015 ben ik gestart als coördinator en inspirator van Bewust Amstelland. Het netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. In mijn rol als coördinator, inspirator zorg ik dat de lokale ondernemers bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen, zodat de ondernemers datgene kunnen doen waar zij goed in zijn, hun passie!

 

Meer bekendheid, zichtbaarheid en klanten 

De aanleiding om professionals te helpen om datgene te doen waar zij goed in zijn, begon met het organiseren van de Open Coffee's in Amstelveen met Fleur Hoffman. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten ervaarde ik heel veel enthousiasme en gedrevenheid bij de ondernemers. Zij willen hun persoonlijke ervaringen en kennis maar al te graag overbrengen op het grote publiek. Bewust Amstelland biedt de toegang om dat publiek te bereiken. Zowel online als offline zorg ik voor meer bekendheid, zichtbaarheid en een betere vindbaarheid van het platform Bewust Amstelland en haar ondernemers, zodat de ondernemers zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn en waar hun hart ligt.

Veel professionals zijn heel goed in hun vak en kunnen mensen adviseren, helpen of begeleiden. Zij steken energie in hun professie of staan in de startblokken om aan de slag te gaan. Het ontbreekt hen soms echter aan tijd, kennis of zin om zichzelf nog beter zichtbaar te maken en klanten te vinden. Daar help ik ze graag bij.

Waarom ik ondernemers daarbij wil helpen, heeft alles te maken met het feit, dat ik de wereld steeds een beetje leuker, mooier, gezonder, socialer en duurzamer wil maken voor onszelf en voor onze kinderen. Dat kan ik natuurlijk niet alleen. Daarvoor hebben we elkaar nodig. Dat doen we samen! 


Website, agenda, social media en (biologische) markten

De ondernemers en professionals maak ik zichtbaar voor het grote publiek via de uitstekend vindbare website, de agenda, de nieuwsbrief en social media. Ook ben ik met Bewust Amstelland en haar leden zichtbaar tijdens netwerkevents, op de biologische markt van Amstelveen, de Amstellanddag, de jaarlijkse Streekmarkt van Uithoorn en de jaarlijkse Diemer Markt.


Doe je mee?

Wil jij weten wat al die ondernemers en professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Amstelland. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Amstelland! Voor de leden van Bewust Amstelland organiseer ik maandelijks OndernemersCafé's in de regio. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen om het bewuste ondernemerschap en de onderneming verder te ontwikkelen.

 

Lees meer over Bewust Amstelland of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!