Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie | Amsterdam

Duurzame en sociale initiatieven die de circulaire economie voor mens en natuur steeds weer een stap dichterbij brengen, inspireren mij. Het terugdringen van de wegwerpmaatschappij, hergebruik, recyclen, cradle to cradle zijn methoden die mij aanspreken. Het aanpakken van de zwerfafvalproblematiek, de filosofie achter het Repair Café en de deeleconomie draag ik met plezier uit. Behalve het duurzame aspect, zorgt het ook voor nieuwe manieren om elkaar te helpen.

De wereld en de samenleving leuker, mooier, gezonder, schoner en duurzamer maken voor toekomstige generaties, daar zet ik mij graag voor in. Dat doe ik nú voor de toekomst. 

Bewust Amstelland is het platform dat op mijn pad kwam en volledig past bij mijn gedachte dat we elkaar nodig hebben en kunnen versterken om de beweging naar een betere wereld steeds groter te maken. 

Over Anne Marie van Leent | Amsterdam

Ik had altijd gedacht, dat het ondernemerschap niets voor mij zou zijn en toch pakt het wonderbaarlijk goed uit. Met mijn open mind en het pakken van kansen breng ik samen met andere enthousiaste mensen de mooiste initiatieven tot stand voor een betere toekomst.


Foto 1 Anne Marie van Leent Foto 4 Anne Marie van Leent Foto 5 Anne Marie van Leent Foto 6 Anne Marie van Leent Foto 7 Anne Marie van Leent Foto 8 Anne Marie van Leent Foto 10 Anne Marie van Leent Foto 11 Anne Marie van Leent Foto 12 Anne Marie van Leent Foto 14 Anne Marie van Leent Foto 15 Anne Marie van Leent Klik om te vergroten

Bureau van Leent
Anne Marie van Leent


Professionals in de categorie Circulaire economie

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!