Hoe bewust, gezond en duurzaam zijn uw (bedrijfs)activiteiten eigenlijk al?

Groene Groei Communicatie
Amstelveen

Zonder het te weten bent u ais mens, ondernemer of bestuurder al groen en duurzaam bezig. Hoe ver u al bent, breng ik graag met u aan de oppervlakte.

Groene Groei adviseert u bij het verduurzamen van uw bedrijfsvoering en de communicatie hierover naar uw doelgroep. U kunt bij ons terecht voor publicaties over uw onderneming, voor trainingen in sociale media en communicatie en voor advies bij het organiseren van community building events. Het motto 'think global, act local' staat hierbij centraal.

Over Groene Groei Communicatie

Als schrijver en organisator met een groen hart help ik duurzame initiatieven onder de aandacht te brengen van uw potentiële doelgroep en klant. Dit doe ik door weblogs en artikelen te schrijven op veel gelezen internetplatforms of uw eigen website en door u op weg te helpen met sociale media. Voorbeelden van duurzame ondernemers en initiatiefnemers, die ik help met hun publiciteit, vindt u op mijn website.

Naast hulp bij sociale media organiseer ik ontmoetingen tussen burgers, politici en ondernemers onder het motto 'think global, act local'. Hierbij staat de transitie naar een 'volhoudbare' samenleving centraal. Wat houdt ons in het dagelijks leven tegen om ‘zwerfie’ op te rapen van straat of te kiezen voor hernieuwbare energie? Wat hebben we nodig om te veranderen in ons huis, onze buurt en onze stad?


Groene Groei Communicatie & Advies

Jacqueline Quarles van Ufford

Molenweg 38
1182 CL Amstelveen

Hoe bewust, gezond en duurzaam zijn uw (bedrijfs)activiteiten eigenlijk al?