OostWestWelzijn

OostWestWelzijn
Diemen

Acupunctuur. Reguliere geneeswijze voor 2 miljard aardbewoners, niet alleen in China. Acupuncturiste Matty Mandersloot aan gesloten bij de Zhong en vergoed door uw verzekeraar. Afspraak telefonisch of via de website van OostWestWelzijn.

OostWestWelzijn is een praktijk voor acupunctuur en trainingsruimte voor oosterse en westerse lichaamsbeweging en meditatie. Matty Mandersloot bundelt haar kennis, uit de westerse en oosterse geneeskunde, en haar ervaring, uit de westerse (top)sport en oosterse bewegingskunsten. Met passie inspireert en motiveert ze cliënten, patiënten en deelnemers.

Acupunctuur:  een behandeling duurt ongeveer een uur (maar kan gerust uitlopen als dat gewenst of nodig is). De kosten van een behandeling variëren van €28,50 tot €72,00. Matty Mandersloot komt ook op huisbezoek. Omdat Matty ook Westers Medisch Basis heeft gestudeerd worden de kosten van een consult bij OostWestWelzijn door alle verzekeraars gedekt, maar niet allemaal op dezelfde manier. Soms heeft uw verzekering een maximaal bedrag per jaar of per consult vastgesteld. Op de site OostWestWelzijn vindt u alle informatie op de pagina 'verzekeringen en vergoedingen'. OostWestWelzijn staat open voor ruilhandel.

U kunt een afspraak maken via de site van OostWestWelzijn of bellen met Matty Mandersloot .

 

Over OostWestWelzijn

Hoe fijn is het om met simpele technieken en oefeningen die je overal kunt uitvoeren je houding en energiebalans te verbeteren en heel veel ongemakken te voorkomen?

Ik kan uit ervaring zeggen dat Confucius gelijk had toen hij zei "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life". Ik doe waar ik van hou; ik leer je technieken in bewegen en mediteren die jou kunnen helpen. Ik geef je tijd en aandacht. Ik bied acupunctuur, beweging en meditatie ter verbetering van jouw welzijn.

De basis van mijn manier van trainen en lesgeven ligt in 30 jaar ervaring; turbulente jeugd, topsport, mijn sportschool (H88), opleidingsinstituut, studie (westers medisch en traditioneel oosterse geneeswijze /acupunctuur), mijn pad langs zijns-oriëntatie en mindfulness en mijn leerschool in de Chi Kung (Qi Gong) en Kum Nye.

Je bent welkom in mijn Praktijk & Trainingsruimte OostWestWelzijn.


OostWestWelzijn

Matty Mandersloot

Diemerkade 53
1111AC Diemen

Lid van beroepsvereniging

OostWestWelzijn