Met voeding die bij jóu past je gezondheid verbeteren. | Aalsmeer

Als orthomoleculair therapeut begeleid ik mensen met gezondheidsklachten (en vaak ook overgewicht) naar een gezondere leefstijl waarbij de gezondheidsklachten verminderen of zelfs weg kunnen gaan. Dit doe ik aan de hand van uitgebreide vragenlijsten en laboratoriumonderzoek (zoals bloed, ontlasting, speeksel). Veel mensen hebben een ongezond eetpatroon waardoor ze hun gezondheid (onbewust) schade berokkenen. Het is tegenwoordig bijna een uitzondering als je boven de 50 nog "medicijn-vrij" bent. Het is mijn missie om mensen tot op hoge leeftijd gezond te laten zijn. Dat is een thema wat alleen maar van groter belang zal worden de komende tijd. Zelf je boodschappen kunnen doen en nog actief zijn in de maatschappij en niet al te jong vereenzamen omdat je gezondheid het niet toelaat. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en heb al vele wonderen in mijn praktijk zien gebeuren. Ik leg mensen uit wat voeding voor ze doet en welke invloed de meeste voeding uit de supermarkt op je lichaam heeft. MBOG is de beroepsgroep waar ik bij aangesloten ben, dus als je een aanvullende verzekering met alternatieve geneeswijzen hebt kan je je factuur indienen bij je verzekeraar.

Over Marjon Middelkoop-Huiskens | Aalsmeer

Al mijn hele leven heb ik interesse in voeding en gezondheid gehad. Na jarenlang als directiesecretaresse gewerkt te hebben (met veel plezier) ben ik vier jaar geleden een andere weg ingeslagen. Na het volgen van een persoonlijk voedingsplan (Metabolic Balance), gebaseerd op mijn bloedwaardes wist ik: dit ga ik doen, begeleider worden van Metabolic Balance. Iedereen gun ik een persoonlijk gemaakt plan zodat je je gezondheid kunt verbeteren en je energieker kunt voelen. Inmiddels ben ik druk aan de studie om mijn kennis nog verder te vergroten zodat ik ook mensen met ingewikkeldere problemen kan helpen. Want er is niets mooiers dan mensen gezonder en gelukkiger te zien worden.


Foto 1 Marjon Middelkoop-Huiskens Klik om te vergroten

Vortho
Marjon Middelkoop-Huiskens


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!