Voetreflexologie, voet- en onderbeen massage, chakra rugmassages en zachte rug massages | Amstelveen

 Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen. Onder onze voeten bevinden zich vele reflexpunten, welke corresponderen met klieren, organen, zenuwen en gewrichten. Door het geven van impulsen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Verder draagt de behandeling bij aan ontspanning.

Voetreflexologie is het geven van impulsen, waarbij de meeste impulsen met de duim worden gegeven. Omdat de gehele mens weerspiegeld wordt in beide voeten, behandel ik beide voeten. 

Voor wie?

Iedereen (ook voor kinderen) met zowel lichamelijke als emotionele klachten zal door een voetreflex behandeling eerder de balans tussen lichaam en geest terugvinden waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Het gaat hierbij om o.a.: stress, burn-outklachten, ADHD en voor HSP, slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, hoofdpijn/migraine, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, bepaalde nek-, rug- en schouderklachten, huidklachten, klachten van de luchtwegen etc.        

Ook geef ik voet- en onderbeen massages, deze geven heerlijke ontspanning en zorgen voor een betere doorbloeding van de voeten en de benen. 

Je bent welkom op mijn website voor meer informatie, neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

                   

Over Mariska van der Zee | Amstelveen

Graag help ik mensen om op een natuurlijke manier lichamelijk en geestelijk (weer) in balans te komen. Ik hoop dat ik iets kan bijdragen aan jouw welzijn. Tijdens de behandelingen kijk ik niet alleen naar de symptomen maar ook naar de oorsprong van de klachten. Waar nodig kan ik adviseren op het gebied van lifestyle, voeding en Bach Bloesem remedies.

Ik ben heel praktisch ingesteld maar werk vanuit mijn hart en heb ook een passie voor spiritualiteit.

Neem gerust een kijkje op mijn website als je meer over (combinaties van) de verschillende behandelvormen en over mij wilt weten. 


Foto 1 Mariska van der Zee Foto 2 Mariska van der Zee Foto 3 Mariska van der Zee Klik om te vergroten

Clematis Voetreflexologie
Mariska van der Zee


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!