Roos Voetreflex / Aalsmeer | Aalsmeer

Oudste therapievorm

(Voet) massage, is de oudste therapievorm en is nog steeds één van de krachtigste helingsmethoden. Een goede behandeling van minimaal 45 minuten stimuleert de bloedcirculatie in je hele lichaam en draagt bij aan de afvoer van gifstoffen, vooral uit je lever.

De behandeling geeft o.a. je bijnieren en nieren een oppepper, ontspant je hart en verlicht spanning.    

Je merkt het misschien niet maar onder je voeten zitten veel drukpunten, ook wel reflexzones genoemd. Deze zones staan in verbinding met alle organen en weefsels in het lichaam. 

Door deze zones met druk van o.a. de duim af te lopen wordt het gehele lichaam door middel van impulsen gestimuleerd en geactiveerd. 

Het lichaam geneest zichzelf, als het de kans krijgt. Reflexologie helpt de geneeskracht van het lichaam te activeren en brengt het lichaam weer in balans.

 

Voetreflexbehandeling

Voetreflexologie is erop gericht jou te laten ervaren waar mogelijke blokkades zich in het lichaam bevinden en hoe deze met gerichte zonetherapie verholpen of verlicht kunnen worden. 

Met zogenoemde druktechnieken kan worden voorkomen dat afvalstoffen zich ophopen. Dit zorgt er met name voor dat bloed- en lymfevaten beter gaan stromen. Hiermee voorkom je veelal dat ziektes sneller de kop op kunnen steken, wat vooral voorkomt bij stress, vermoeidheid en een verminderde weerstand. 

Daarnaast zorgt Voetreflexologie ervoor dat je hart zich ontspant, de lever beter ontgift, je (bij)nieren een oppepper krijgen en spanning het lichaam uit kan. Voetreflex zal zorgen voor een energiek, blij en ontspannen gevoel.

Naast de behandeling geef ik ook altijd een aantal tips over voeding mee . Ook een kopje kruidenthee, een glas water met wat citroensap (goed voor de detox) en een ontspannen muziekje horen bij de behandeling. 

 

Zwangeren en baby’s

Ben je zwanger? Dan kan je voor een voetreflexbehandeling bij mij terecht.

Ook baby’s en kleine kinderen kunnen baat hebben bij een voetreflexbehandeling.

Over Angela Eijsvogels | Aalsmeer

Na de Heao en verschillende jaren in deze richting werkzaam geweest te zijn verlangde ik naar ander werk. Accupunctuur stond altijd al op mijn lijstje, maar omdat dit toen een te groot beslag zou leggen op mijn tijd, ook omdat ik inmiddels bevallen was van mijn twee prachtige kinderen, koos ik voor de variant Voetreflexologie. In deze opleiding heb ik niet alleen alles over de reflexzones op de voet geleerd maar heb ik ook kennis kunnen maken met de meridianen in het lichaam, diverse accupunctuur punten, de 5-elementen leer, gezichtsdiagnose, tenen lezen, voeding, infertiliteit-, zwangerschaps- en baby reflexologie. Naast dit alles heb ik ook de Hbo medische vakken gevolgd. Met veel plezier heb ik deze studie(s) inmiddels afgerond. 

Ook ben ik geïnteresseerd geraakt in wat voeding met je lichaam doet nadat ik zelf met een aantal vage gezondheidsklachten kampte en hiervan weer ben hersteld. Ik maakte per toeval kennis met en geïnspireerd door mensen als Kris Carr, Robby Barbaro, Chris Wark, Ella Woodward en... last but not least, Anthony William. Naast een Voetreflex behandeling krijgen mensen dus ook een aantal 'Tips over Voeding' mee naar huis. Het is leuk om te horen, als men ermee aan de slag gaat, dat het ze helpt en enthousiast worden. Voeding, het woord zegt het al, voedt zowel Lichaam als Ziel.

Nu, enkele jaren later, leer ik nog steeds bij en geeft het me veel voldoening als ik hoor dat mensen, van jong tot oud, baat hebben (gehad) bij de behandelingen en Tips die ik hen mee geef. 


Foto 1 Angela Eijsvogels Foto 2 Angela Eijsvogels Foto 3 Angela Eijsvogels Foto 4 Angela Eijsvogels Foto 5 Angela Eijsvogels Foto 6 Angela Eijsvogels Foto 7 Angela Eijsvogels Foto 8 Angela Eijsvogels Foto 9 Angela Eijsvogels Foto 10 Angela Eijsvogels Klik om te vergroten

Roos Voetreflex
Angela Eijsvogels


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!